Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali și FCSB au pierdut procesul cu Botoșani, dar au făcut recurs. Suma uriașă datorată. Valeriu Iftime: ”Dacă eram oameni serioși, ne opream din drumul ăsta prostesc. Nu ne mai judecam ca proștii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 14:12

Gigi Becali și FCSB au pierdut procesul cu Botoșani, dar au făcut recurs. Suma uriașă datorată. Valeriu Iftime: ”Dacă eram oameni serioși, ne opream din drumul ăsta prostesc. Nu ne mai judecam ca proștii”

Gigi Becali a cazat echipa U19 de la Dinamo Kiev la baza din Berceni

Hepta

Astfel, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor i-a dat dreptate clubului moldovean, dar Gigi nu se lasă încă. Patronul roș-albaștrilor a făcut recurs. ”O tragere de timp”, susține Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Valeriu Iftime după ce Gigi Becali a pierdut procesul cu Botoșani, după transferul lui Moruțan

”Da. Va trebui să dea bani, dar se pare că este făcut recurs. E o tragere de timp, tipic românească, nu are nicio șansă. Dacă eram oameni serioși, ne opream din drumul ăsta prostesc. Ne organizam și plăteam și nu ne mai judecam ca proștii.

E treaba dânsului. E vorba de 300.000 de euro. E păcat să ne certăm, să ne vadă lumea că ne certăm la 300.000 de euro. Pe Edjouma mi-a dat banii. Doar aici e problema”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Conform prosport.ro, Comisia a luat hotărârea ca Gigi Becali să plătească 279.000 de euro plus TVA, pentru procentele (9%) rămase în cazul unui nou transfer al lui Olimpiu Moruțan. La aceasta sumă, oficialii au ținut cont și de bonusul de 600.000 de euro încasat de FCSB, pentru că mijlocașul a depășit borna de 15 meciuri disputate pentru Galatasaray. Mai mult, Becali trebuie să mai plătească și 41.789 de euro, contribuția de solidaritate din afacerea menționată mai sus.

Citește și:

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a plătit Botoşaniului procentul din transferul la Galata

Banii de pe transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray au adus conflictul între FCSB şi FC Botoşani. Gigi Becali a recunoscut că a fost reclamat la comisii de moldoveni, dar dezvăluie de ce s-a ajuns într-o asemenea situaţie.

Reclamă

Gigi Becali spune că i-a explicat lui Valeriu Iftime de nu a virat Botoşaniului banii din transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Cei de la FCSB nu ar fi primit încă întreaga tranşă de bani de la turci.

„I-am explicat. Hai să vedem, știi că sunt corect. Trebuie să scot milionul eu…și restul iei tu, de 9%. Am luat 750.000, să iau milionul și îți dau diferența de 9%. Eu încă nu am scos milionul. Stai să îl iau și apoi îți dau 9%.

El s-a dus la Comisii, dar nu a înțeles. E adevărat că în contractul cu turcii trebuiau să iau aproape 2 milioane… 750.000, cu 600.000 și alte 600.000. Ne plimbă turcii, noi i-am dat la UEFA. El acum a înțeles. Nu sunt escroc”, a dezvăluit Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB a pierdut procesul cu FC Botoșani
  • Gigi Becali trebuie să plătească 300.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și