Închide meniul

Gigi Becali și strategia de la FCSB! Dezvăluirile făcute de un fost antrenor: ”Băi, Iliuță, hai să facem ceva să trecem peste ele”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 august 2020, 10:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Gigi Becali și strategia de la FCSB! Dezvăluirile făcute de un fost antrenor: ”Băi, Iliuță, hai să facem ceva să trecem peste ele”

Profimedia

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Ilie Stan a povestit ce i-a transmis Becali în momentul în care l-a numit principal la echipa sa. ”Iliesta” i-a antrenat pe roș-albaștrii între octombrie 2011 și martie 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Stan: ”La Steaua există doar locul 1”

Nivelul e mai scăzut. Îmi aduc aminte ce îmi spunea Gigi când am luat eu echipa: ”Băi Iliuță, sunt cinci echipe cu care mă bat la campionat, hai să facem ceva să trecem peste ele”! La Steaua trebuie să te bați pentru primul loc, nu pentru locul 10.

Era CFR, era Dinamo, era Vaslui, era Rapid. Am reușit să ne batem la titlu cu CFR și am terminat pe locul 2. Și ce antrenori erau: Răzvan Lucescu la Rapid, Ciobotariu la Dinamo. Erau echipe mult mai puternice, cu jucători mult mai valoroși”, a declarat Ilie Stan, conform gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și