Închide meniul

Gigi Becali, trădat de cel mai bun prieten din Liga 1 în războiul cu autorităţile: "Bineînţeles că susţin această măsură"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2020, 7:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Gigi Becali, trădat de cel mai bun prieten din Liga 1 în războiul cu autorităţile: "Bineînţeles că susţin această măsură"

Mediafax / Octav Ganea via Hepta

Gigi Beclai, trădat de Valeriu Iftime

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a supărat după ce o comisie a Ministerului Sănătății ar vrea să excludă o echipă din Liga 1 dacă un jucător este confirmat pozitiv cu Covid-19. Prietenul de la Botoşani, Valeriu Iftime, susţine că aceasta este o variantă bună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Și eu am propus chestia asta. Există această posibilitate ca echipa care are un bolnav să aibă tot lotul pozitiv, așa că tot grupul trebuie exclus. Bineînțeles că susțin această măsură. Nu a venit de la domnul Burleanu această propunere, ci de la noi.

Ideea inițială era ca atunci când se găsește unul bolnav să fie suspendat tot campionatul, ceea ce e o prostie mare. Noi nu am fost de acord și am spus mai degrabă ca echipa care nu a avut grijă și a avut acest ghinion să iasă din campionat. E clar, există varianta ca tot grupul să aibă probleme și echipa să nu mai joace. Dacă e un focar de infecție, gata, e clar", a declarat Iftime la Digisport.

Gigi Becali: ”Cum să faci așa ceva? Oamenii gândesc cu fundul”

Du-te bă, de-aici… Îl iei pe jucător și gata, așa e în toate țările. Cum să fie exclusă echipa din campionat? Cum să faci așa ceva? Ăștia nu gândesc cu capul, gândesc cu piciorul! Suntem pe câmp, suntem în junglă? Astea sunt… Gata, hai că vorbesc aiurea. Oamenii gândesc cu fundul și nu cu capul în țara mea! Normal că mă supăr.

Oamenii n-au inteligență, minte, creier în cap. Normal că mă supăr! Auzi, cum să zici așa ceva? Peste tot în Europa e altfel, un jucător pozitiv e băgat în carantină. Cum să excluzi echipa?! Cine a spus așa ceva? Nu cred așa, nu cred! Cine a spus asta?”, a răbufnit Becali, potrivit Sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și