Închide meniul

Gigi Becali trage de Florin Tănase! Căpitanul FCSB a anunțat că vrea să plece, finanțatorul a venit cu o contraofertă: ”De un Tănase ai nevoie neapărat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2021, 15:00

Gigi Becali trage de Florin Tănase! Căpitanul FCSB a anunțat că vrea să plece, finanțatorul a venit cu o contraofertă: ”De un Tănase ai nevoie neapărat!”

Gigi Becali trage de Florin Tănase

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali trage de Florin Tănase și este dispus să-i ofere 35.000 de euro, pe lună, pentru a rămâne la FCSB. Tănase a refuzat până în prezent de două ori prelungirea contractului cu FCSB. Acest lucru l-a supărat puțin pe Becali care i-a transmis la momentul respectiv că nu va lăsa deloc la preț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali trage de Florin Tănase

Becali îl consideră pe Tănase un jucător esențial pentru FCSB. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Dacă văd că are oferte și merge la echipe mici, îi zic «băi, Tănase, ia vino, mă, tată încoace. Cât ai tu salariul? Ia 30.000. Sau 35.000 euro pe lună, rămâi la mine». De un Tănase ai nevoie neapărat”, a anunțat Becali la Digi Sport.

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB

Căpitanul de la FCSB a anunțat că vrea să plece în străinătate. Tănase ar prefera să ajungă în Spania.

”Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene”, a anunțat Tănase pentru Pro X.

Reclamă

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Gigi Becali vrea 5 milioane de euro pentru Florin Tănase

Din informațiile AS.ro, pe lângă Anderlecht și Sampdoria, de Tănase mai sunt interesate cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA. Gigi Becali vrea 5 milioane de euro în schimbul său.

Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport, după ce a apărut interesul celor de la Anderlecht pentru căpitanul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și