Închide meniul

Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar! Ce a spus patronul Laszlo Dioszegi despre transferul lui Branislav Ninaj la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iulie 2021, 22:09

Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar! Ce a spus patronul Laszlo Dioszegi despre transferul lui Branislav Ninaj la FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sepsi, răspuns pentru Gigi Becali! Ce spun covăsnenii despre transferul lui Branislav Ninaj la FCSB

Laszlo Dioszegi a fost scurt şi la obiect. Fundaşul echipei sale nu este de vânzare, însă nu poate spune „pas” unei oferte uriaşe. Astfel, Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar dacă vrea să obţină semnătura jucătorului slovac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Despre Ninaj nici nu pot să vorbesc. Din păcate, în defensivă stăm destul de rău. E și accidentat și revine peste două-trei săptămân, dar noi nu vrem să-l vindem în nciun caz. Se poate întâmpla orice. Noi nu suntem un club mare, să avem bani, de exemplu 5 milioane.

Dacă ni se oferă, de exemplu, un preț care nu este ceva bun, nu pot să spun că nu stăm la discuții. Dar în momentul de față, noi nu mai avem niciun jucător de vânzare. Noi vrem să avem rezultate. Dacă vindem jumătate de echipă, nu mai avem de unde să ne așteptăm la rezultate”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Digi Sport.

Gigi Becali vrea să mai facă un transfer la FCSB: „Cine ştie, poate ni-l dau pe ăla cu chelie!”

Gigi Becali mai vrea să facă un singur transfer la FCSB. Becali îl vrea şi pe fundaşul slovac Branislav Ninaj, de la Sepsi.

Branislav Ninaj are 1.91 înălţime şi, deşi a venit în iarnă la Sepsi, a impresionat în Liga 1. A fost de 12 ori titular în cele 16 partide jucate de Branislav Ninaj pentru Sepsi. Becali l-a vrut pe Ninaj şi la începutul lunii iunie, însă Sepsi a refuzat cei 200.000 de euro celor de la Sepsi ca să îl lase să vină la FCSB.

Reclamă

„Cine știe, poate ni-l dau și pe ăla, tot de la OSK, ăla cu chelie. Ninaj, da. Poate se gândesc și mi-l dau și mie. Le-am făcut ofertă. Noi ne-am înțeles atunci și cu Ninaj și cu Dumiter și să le dau doi copii împrumut. Ninaj vrea, dar probabil ăia de la Sepsi nu mai vor să-l dea. Ei zic că l-au dat pe Dumiter, că au luat un moldovean, din Chișinău. Nu, numai pe Ninaj, dacă pot să-l iau. Vreau doi fundași centrali buni”, a mai spus Gigi Becali la Digi Sport.

Citește și:
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și