Închide meniul

Gigi Becali vrea să mai facă un transfer la FCSB: „Cine ştie, poate ni-l dau pe ăla cu chelie!” Cine l-a convins să îl ia pe Andrei Dumiter

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2021, 17:55

Gigi Becali vrea să mai facă un transfer la FCSB: „Cine ştie, poate ni-l dau pe ăla cu chelie! Cine l-a convins să îl ia pe Andrei Dumiter

Gigi Becali a interzis Rapidul pe Arena Naţională

Hepta

  • Gigi Becali l-a luat pe Andrei Dumiter
  • Becali îl vrea şi pe Ninaj

Gigi Becali a anunţat că mai vrea să facă un singur transfer în această vară la FCSB. Vrea să îl ia de la Sepsi şi pe Branislav Ninaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Branislav Ninaj are 1.91 înălţime şi, deşi a venit în iarnă la Sepsi, a impresionat în Liga 1. A fost de 12 ori titular în cele 16 partide jucate de Branislav Ninaj pentru Sepsi. Becali l-a vrut pe Ninaj şi la începutul lunii iunie, însă Sepsi a refuzat cei 200.000 de euro celor de la Sepsi ca să îl lase să vină la FCSB.

Gigi Becali îl vrea pe Branislav Ninaj

Cine știe, poate ni-l dau și pe ăla, tot de la OSK, ăla cu chelie. Ninaj, da. Poate se gândesc și mi-l dau și mie. Le-am făcut ofertă. Noi ne-am înțeles atunci și cu Ninaj și cu Dumiter și să le dau doi copii împrumut. Ninaj vrea, dar probabil ăia de la Sepsi nu mai vor să-l dea. Ei zic că l-au dat pe Dumiter, că au luat un moldovean, din Chișinău. Nu, numai pe Ninaj, dacă pot să-l iau. Vreau doi fundași centrali buni”, a mai spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă

Gigi Becali l-a luat pe Andrei Dumiter

Gigi Becali a luat deja un jucător de la Sepsi. Este vorba de Andrei Dumiter. Patronul FCSB spune că s-a consultat cu Nicolae Dică înainte să îl ia pe Dumiter.

„Da, a semnat Dumiter. A semnat doi ani plus trei ani. Nu mai vreau să mă încarc. Am dat 350.000 pe el. I-am dat doi ani, ca să aibă timp să se acomodeze. La 22 de ani nu poți pretinde că joacă 3 meciuri și gata. Trebuie să-i dai timp, e puternic, e român. Românilor le dau mai multe șanse eu.

Reclamă

Mi-a plăcut mie de el. M-am interesat. Am vorbit cu Dică. El mi-a spus: ‘E foarte puternic. Părerea mea că e un jucător care se pretează la FCSB. Cineva care să țină mingea acolo, e foarte puternic, are 22 de ani. Are potențial foarte mare de creștere’. Dacă e bine, bine, dacă nu, am pierdut banii și cu asta basta. Trebuie să riscăm, nu? Decât să risc cu străini pe care nu-i văd… măcar pe ăsta l-am văzut vreo 2-3 meciuri.

Eu recunosc că l-am văzut în două meciuri, dar la o singură fază m-a impresionat foarte tare. Nu mai știu ce meci era, era cu mingea în careu, îl atacau 3-4, a protejat-o, a ieșit bine din clinciul ăla. Mi-a plăcut cum protejează mingea.

De ce să iau eu un străin de 28 de ani, pe care-l știu toți și l-au lăsat liber și să nu iau eu un jucător român de 22 de ani, care nu se știe… poate să explodeze. Nu mă refer la Ondrasek, ci în general. De ce să iau jucători liberi? L-au lăsat liber la 28-29 de ani? Sunt eu cel mai deștept? Ăia-s toți proști și mi-l dau mie că sunt bun?”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!