Închide meniul

Gigi Becali, un nou derapaj în direct la TV! „Celor vaccinați le scade puterea. Nu ați văzut și la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Tuturor vaccinaților le scade puterea! Tuturor”

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2022, 13:26

Gigi Becali, un nou derapaj în direct la TV! „Celor vaccinați le scade puterea. Nu ați văzut și la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Tuturor vaccinaților le scade puterea! Tuturor

Gigi Becali, patronul FCSB

Hepta

  • Gigi Becali a avut un derapaj în direct la TV
  • Becali a vorbit despre vaccinul anti-Covid-19

„Pe mine nu m-a deranjat nicio declarație. Niciodată. Se înșală lumea. Nu mă interesează declarațiile lor. Keșeru nu a zis nimic care să mă deranjeze. L-am sunat și l-am întrebat «Mă, ce vrei să declari? Declară acum. Sunt curios. Ce vrei să declari? Ți-am dat banii. Tu ești fotbalist, eu sunt patron. Asta e relația. Avem un contract. Ce vrei mai mult? Tu nu mai poți juca la nivelul ăsta».

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El vrea să mai joace doi ani. Da, poate juca în România. Dar nu mai poate juca la FCSB sau CFR Cluj. Ca Budescu. El a zis că o să-mi arate. Bine, tată, arată-mi! Nu mai poate să-mi arate. O să-mi arate mie, dar la altă echipă. Aici nu mai poate. Eu m-am convins.

Gigi Becali, derapaj în direct la adresa lui Claudiu Keşeru

El e gata. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să-l jignesc, nu vreau să se supere. Spun ce cred. După primele 3 meciuri, i-am zis lui MM Stoica «Ăsta joacă la orice echipă din lume». Nu știu ce s-a întâmplat după. Și l-am tot forțat. Ziceam «Stai, mă, puțin. S-a schimbat omul?».

Reclamă

O să râdeți, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinați le scade puterea. Asta e ceva științific. Nu ați văzut și la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaților le scade puterea! Tuturor.

Văd și la ai mei, la cei vaccinați. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă… N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Nu mai e vijelie”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a scos din lot pe Claudiu Keşeru

Finanţatorul vicecampioanei a recunoscut că atacantul de 35 de ani a fost exclus de el din lot. A intervenit peste Toni Petrea şi a cerut, în mod expres, ca Keşeru să nu facă deplasarea la Mioveni.

„Păi dacă asta e opinia lui Tănase. Cum a fost, opinia lui sau a mea? Dacă el era patron, Keşeru era în lot. Vă spun eu acum… eu fac lotul şi Keşeru nu e în lot. Care e problema? Aşa am luat hotărârea! Am luat o hotărâre greşită„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a ţinut să asigure că a luat această decizie ca urmare a faptului că internaţionalul român este pe final de contract şi nu îşi doreşte să îi ofere o nouă înţelegere.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Nu ştiu de acum dacă Keşeru va prinde lotul în etapa viitoare

„Nu ştiu de acum dacă Keşeru va prinde lotul în etapa viitoare. Keşeru termină contractul în vară şi gata. Ce mai vreţi cu Keşeru? Keşeru nu prea mai face parte din lot. Eu vreau să fac bani la fotbal. Dacă era Keşeru în lot, nu însemna că şi juca„, a mai spus patronul lui FCSB.

Atacantul de 35 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro. În acest sezon, el a jucat 16 meciuri în Liga 1, marcând 5 goluri şi oferind şi trei pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!