Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali visează la un transfer stelar! „Perla” de la FCSB care poate doborî toate recordurile: „Dacă îl aveam acum pe Hagi, îl vindeam cu 200 de milioane de euro! Poate fi ca el, deși e mai greu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 8:35

Gigi Becali visează la un transfer stelar! „Perla de la FCSB care poate doborî toate recordurile: „Dacă îl aveam acum pe Hagi, îl vindeam cu 200 de milioane de euro! Poate fi ca el, deși e mai greu

Hepta

Gigi Becali visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu

Gigi Becali visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu. Patronul FCSB îl compară pe puștiul de la FCSB cu Gică Hagi. Becali a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru Popescu. Speră să îl vândă pe bani mulți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu

„Noi dacă-l aveam acum pe Hagi, eu ceream 200 de milioane pe el. La ora asta, Hagi era 200 de milioane. Dacă-l aveam pe Hagi, eu cu atât îl vindeam. Pentru că atât face, 200, cine vrea să-l ia, dă.

Toată lumea spune că nu am mai avut ca el de mulți ani (n.r. – ca Octavian Popescu). Poate fi ca Hagi, poate să-l depășească, deși e mai greu să-l depășească. El e alt stil”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Becali e conștient că îi poate crește lui Octavian Popescu dacă FCSB câștigă titlul și ajunge în grupele UEFA Champions League. Sau dacă „comoara” sa de la FCSB joacă la națională și are rezultate.

Noi nu am mai avut jucător ca el. Dacă nu am mai avut ca el aștept să văd. Europa League, Champions League, echipa națională. Dacă are valoare dă goluri, eu risc. Dacă nu are valoare pot să iau 13 milioane, un milion”, a mai spus Gigi Becali, care visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali a anunţat pentru AS.ro că a refuzat o ofertă pentru Octavian Popescu.

Am avut ofertă de 13 milioane. Nu știu dacă de la Juventus, întrebați-l pe Giovanni. Am zis că nu-l dau. Ei au insistat să le zic un preț. Am zis 40 de milioane de euro. Dacă dați atât vi-l dau. Atât am cerut.

Eu le-am zis că nu e de vânzare și ei au insistat. Poate cer 50, poate cer 70, poate cer 100. Eu atâta cer. Acum deranjez că cer bani pe jucători. Supăr pe cineva? E marfa mea. Cer cât vreau„, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și