Închide meniul
EXCLUSIV

Transferul lui Octavian Popescu! Gigi Becali, detalii de ultimă oră: ”Le-am zis că nu e de vânzare și au insistat!” Suma impresionantă cerută de finanțatorul FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 iunie 2021, 13:56

Transferul lui Octavian Popescu! Gigi Becali, detalii de ultimă oră: ”Le-am zis că nu e de vânzare și au insistat!” Suma impresionantă cerută de finanțatorul FCSB

Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali, în faţa Palatului/ Mediafax Foto / Marian Ilie

Transferul lui Octavian Popescu a apărut din nou în prim plan. Becali a refuzat 13 milioane de euro, după cum a anunțat acesta la Digi Sport. Finanțatorul FCSB a declarat pentru AntenaSport că a cerut 40 de milioane de euro pentru a-i da drumul acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Octavian Popescu

Becali susține că este dispus să riște să nu mai ia o sumă mare de bani. Finanțatorul de la FCSB este convins că Popescu ar putea valora în viitor, 100 de milioane de euro.

Am avut ofertă de 13 milioane. Nu știu dacă de la Juventus, întrebați-l pe Giovanni. Am zis că nu-l dau. Ei au insistat să le zic un preț. Am zis 40 de milioane de euro. Dacă dați atât vi-l dau. Atât am cerut.

Eu le-am zis că nu e de vânzare și ei au insistat. Poate cer 50, poate cer 70, poate cer 100. Eu atâta cer. Acum deranjez că cer bani pe jucători. Supăr pe cineva? E marfa mea. Cer cât vreau.

Tavi Popescu se preconizează să facă 100 de milioane. De ce să-l dau pe 13 dacă eu pot lua 100. El va pleca pe cât merită. Dacă el va face 13, va pleca pe 13.

Reclamă

Poate o să iau două, poate o să iau 9, poate o să iau 30. Eu risc, sunt dispus să risc. Poate o să iau doar un milion, dar poate o să iau 100 de milioane”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

Gigi Becali, dispus să riște

Becali a explicat de ce insistă să ceară atâția bani pentru Popescu. Finanțatorul de la FCSB a dat exemplu transferurile făcute până acum de el.

Am luat 13 milioane de euro pe Man, voi ați uitat. Am luat 10 milioane pe Stanciu, voi nu mă credeți. Ce dacă e România. El joacă pe picioarele lui, valoarea lui. Pe Man am luat cât era valoarea lui. Dacă o să coste un jucător 30, o să iau 30.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu vindem pe bani mulți că nu avem marfă. Atât a costat Mihăilă, atât a luat. Spune-mi un jucător din România care face 30 de milioane și nu-l cumpără europenii”, a mai spus Becali pentru AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Gigi Becali a refuzat o ofertă de 13 milioane pentru Tavi Popescu
  • Becali a explicat de ce a refuzat să-i dea drumul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și