Închide meniul

Gigi Becali vrea să o facă pe CFR Cluj campioană. Mesajul dur pe care l-a transmis oltenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 20:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Gigi Becali vrea să o facă pe CFR Cluj campioană. Mesajul dur pe care l-a transmis oltenilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali vrea să trimită trofeul la Cluj

Patronul roş-albaştrilor a dat de înţeles că îi va cere lui Bogdan Vintilă să alinieze o echipă de jucători tineri în duelul cu CFR Cluj. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu vrea ca titlul să ajungă în Bănie

"Vezi cum se întoarce roata? Vrem să promovăm şi noi tinerii. Cine a promovat tinerii? Răspund cu aceeaşi monedă. Noi vrem să promovăm tinerii acum…nu a spus Marcel Popescu că vrea să promoveze tinerii? Vrem şi noi să promovăm tinerii. Eu sunt foarte serios, dar promovăm tinerii. Aşa au jucat ei cu Viitorul", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Finanţatorul lui FCSB se referă la un meci din 2017, când Universitatea Craiova a pierdut acasă cu Viitorul. Oltenii au apelat la mai mulţi jucători tineri, printre care şi Andrei Vlad. Florinel Coman a înscris atunci golul victoriei pentru trupa lui Hagi, care urma să câştige titlul de campioană.

"E ca într-un război, dacă unii folosesc o anumită armă, o foloseşti şi tu. Depinde şi de rezultatele care se vor întâmpla până atunci", a spus şi Helmut Duckadam pentru sursa citată.

CFR Cluj are un punct avans faţă de Universitatea Craiova la finalul turului din play-off-ul Ligii 1. Ardelenii tocmai au fost învinşi, în Gruia, de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

Program CFR Cluj

Etapa a 6-a: Astra – CFR
Etapa a 7-a: CFR – Gaz Metan
Etapa a 8-a: FCSB – CFR
Etapa a 9-a: CFR – Botoşani
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Program Universitatea Craiova

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 6-a: Gaz Metan – Craiova
Etapa a 7-a: Craiova – FCSB
Etapa a 8-a: Botoşani – Craiova
Etapa a 9-a: Astra – Craiova
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și