Închide meniul

Gigi Becali vs Giani Kiriță, dialog savuros în direct la TV: Asta era parola ta, `Îi călcăm pe gleznă!` / ”Da, dar luam și mingea, nea Gigi!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2022, 13:33

Gigi Becali vs Giani Kiriță, dialog savuros în direct la TV: Asta era parola ta, `Îi călcăm pe gleznă!` / ”Da, dar luam și mingea, nea Gigi!”

Gigi Becali vs Giani Kiriță, dialog savuros în direct la TV

Colaj Hepta

Gigi Becali și Giani Kiriță au oferit un dialog savuros, după ce patronul de la FCSB a afirmat că le va interzice jucătorilor să joace agresiv. Aflat în platou, fostul căpitan al lui Dinamo s-a implicat în discuția cu Gigi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Gigi Becali: Cu Giani Kiriță n-am treabă, nu m-a deranjat niciodată. El făcea declarații, dar la adresa clubului, a Stelei, nu făcea atacuri la persoană. Nu a atacat conducătorii clubului. El știi cu ce era? ”Îi călcăm pe gleznă!”.

Giani Kiriță: (n.r. – râde). Da, dar luam și mingea, nea Gigi!

Gigi Becali – Giani Kiriță, dialog savuros în direct la TV

Gigi Becali: Da, tată, luai și mingea, dar asta era parola ta: ”Îi călcăm pe gleznă!”.

Giani Kiriță: Păi, aia e! Fotbalul trebuie să fie și agresiv, dar la modul pozitiv.

Reclamă

Gigi Becali: Da, dar îți spun ceva, Giani. Când spui ”îi călcăm pe gleznă”, e o secundă de la a juca agresiv până la a pune direct piciorul pe gleznă.

Giani Kiriță: Vă dau dreptate! Noi, ca jucători, putem să spunem asta, pentru că între noi sunt tensiuni și putem face declarații de genul. Dar ca și antrenor sau conducător…

Gigi Becali: Eu, care n-am jucat fotbal, îmi dau seama ce înseamnă, psihologic, ”îi călcăm pe gleznă”, a fost dialogul dintre Gigi Becali și Giani Kiriță, în direct la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Becali: ”Pot lua 10 milioane de euro acum pe Octavian Popescu”

Gigi Becali susține că îl poate vinde în acest moment pe Octavian Popescu, pentru 10 milioane de euro. Finanțatorul de la FCSB nu vrea să îl dea însă nici pentru 20 de milioane de euro și i-a fixat un preț astronomic: 50 de milioane de euro.

”Nu ştiu, nu avem nicio ofertă. Tavi Popescu… nu se poate vorbi de transfer la ora asta. Nu poate să plece la ora asta pe echipa pe care vor ei. Eu vreau 50 de milioane şi atunci nu are rost.

Pot lua 10 acum şi eu pe 10 nu îl dau. Giovanni nu lucrează şi i-am spus că dacă am 20 de milioane la ora asta nu îl dau. E crud, e cuminte. A participat la toate golurile cu Voluntari şi era supărat la finalul meciului.

L-a luat pe Meme de gât şi i-a spus că e supărat. A pierdut vreo două mingi şi a ţinut minte. Are calitate mare… numai Neymar şi Messi fac ce a făcut el”, a spus Gigi Becali.

Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro și, în cele 32 de meciuri adunate în acest sezon, în toate competițiile, a marcat opt goluri, oferind și patru pase decisive.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și