Închide meniul

„Gigi este cel care decide schimbările!” Victor Piţurcă a făcut dezvăluiri din interiorul FCSB: „Ştim cu toţii care e problema!” Ce a spus de Toni Petrea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 21:11

„Gigi este cel care decide schimbările! Victor Piţurcă a făcut dezvăluiri din interiorul FCSB: „Ştim cu toţii care e problema! Ce a spus de Toni Petrea

Gigi Becali a găsit poreclă lui Malcom Edjouma

Hepta

Victor Piţurcă este de părere că Gigi Becali este cel care decide tot la echipă. Totuşi, Victor Piţurcă l-a lăudat şi pe Toni Petrea pentru modul în care pregăteşte echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă spune că Gigi Becali face schimbările la FCSB

La FCSB știm cu toții care e problema. Echipa o face Gigi Becali, toată lumea știe, mai ales din anturajul lor. Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă jucătorii.

Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și Toni Petrea antrenează echipa bine, altfel s-ar vedea că nu sunt pregătiți. Dar, managerul general este cel care decide tot, schimbări tot. Normal, Gigi e managerul. Dacă acum s-ar termina sezonul regulat ar fi doar 4 puncte diferență. E foarte dificil, foarte greu. Totuși, CFR-ul rămâne cea mai constantă echipă și cea mai greu de învins. Imaginați-vă că FCSB face două meciuri proaste și CFR câștigă. Deja s-ar ducea la o distanță prea mare.

Dacă s-ar mai apropia și ar începe play-off-ul cu doar unu, două puncte diferență, atunci ar avea și FCSB șanse bune”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Citește și:

Răspuns fabulos al lui Gigi Becali, când a fost întrebat de schimbări de la echipă

Gigi Becali a dezvăluit, după derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-3, că Toni Petrea este cel care face schimbările la echipă.

Reclamă

„A făcut antrenorul schimbările, nu mai trebuie să comentăm lucrul ăsta, nu-i frumos. Toni Petrea face tot, dacă echipa merge nu mă bag”, a spus Gigi Becali, după FCSB – CFR Cluj, scor 3-3.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și