Închide meniul

Gregory Tade, ”noi săgeți” către Gigi Becali după eşecul de la FCSB! ”Am făcut o mare greșeală”. Cu ce se ocupă acum

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 12:04

Reclamă
Gregory Tade, ”noi săgeți” către Gigi Becali după eşecul de la FCSB! ”Am făcut o mare greșeală”. Cu ce se ocupă acum

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gregory Tade, declaraţii despre perioada în care a jucat în Liga 1

Gregory Tade nu a uitat de România. Într-un interviu acordat pentru EuropaCalcio.it, francezul a vorbit despre experiența sa în Liga 1. Acesta a afirmat că s-a simțit excelent la CFR Cluj, dar regretă că s-a transferat la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gregory Tade, atac la Gigi Becali: "Nu ar fi trebuit să plec de la CFR"

"Ca să spun adevărul, am mari regrete, pentru că nu am fost sfătuit în mod corespunzător. Privind în trecut, cu experienţa de astăzi, înţeleg mai bine cum funcţionează fotbalul. Nu ar fi trebuit să plec de la CFR, intram în ultimul an de contract şi pot spune că am făcut o mare greşeală. Am reuşit să terminăm campionatul pe locul trei, datorită chimiei pe care o avea echipa", a spus Gregory Tade.

Tade a petrecut un singur sezon la echipa lui Gigi Becali. În 37 de meciuri pentru "roși-albaștri', francezul a înscris doar șapte goluri. FCSB a pierdut atunci titlul în fața Astrei, care era pregătită de Marius Șumudică, antrenorul anului 2020, în Turcia. 

"Un alt regret, după acceptarea transferului, este că nu mai aveam aceeaşi susţinere la FCSB ca la CFR. Mulţi nu ştiu acest lucru, dar am mers la FCSB cu aşteptări foarte mari, însă clubul nu mi-a dat niciodată şansa de a dovedi acest lucru. Nici măcar nu făcusem pregătirea din presezon cu ei şi primul meu meci a fost în preliminariile Champions League. Când a sosit Laurenţiu Reghecampf, ştia că sunt cel mai bun atacant din lot, dar patronul nu mă plăcea, aşa cam am fost depăşiţi în clasament şi am pierdut campionatul", a adăugat Tade.

Gregory Tade, încântat de CFR Cluj

"Anii petrecuţi la CFR conţin momente pozitive, dar şi unele mai puţin pozitive, aşa cum se întâmplă adesea în viaţă. Primul an, de exemplu, a fost dificil. Nu m-am acomodat ușor şi nu am profitat la maximum de el, dar al doilea an a fost fantastic. Devenisem o familie. Am rămas în relaţii de prietenie cu mulţi jucători şi oameni din staff. A fost un moment pe care nu-l pot uita. Experienţa a fost una bună şi plină de mari sarisfactii personale", a afirmat atacantul francez.

Reclamă

Tade a bifat 57 de apariții în tricoul echipei din Gruia, reușind să înscrie 23 de goluri și să ofere patru pase decisive. În sezonul 2014/15, acesta a fost golgheterul Ligii 1, cu 18 reușite în 27 de meciuri de campionat.

"Cea mai frumoasă amintire de la CFR este primul gol pentru echipă, împotriva Cehlăului Piatra Neamț, și bucuria din vestiar de după acel meci. Am trăit momente frumoase atât pe teren, cât și în afara lui, dar le retrăiesc cu plăcere chiar și pe cele mai puțin frumoase. Am avut un grup unit", a spus Tade.

Cu ce se ocupă acum Gregory Tade

Fostul golgheter din Liga 1 colaborează cu Herbalife și promovează produse și programe pentru fitness. Anul trecut, el a fost infectat cu Covid-19. 

Reclamă 4 / 0/3

"Am fost întotdeauna un jucător fizic şi mi-a plăcut mereu să am grijă de corpul meu. Multor oameni le este greu să se accepte şi să trăiască în armonie cu ei înşişi, aşa că am simţit nevoia să fac ceva pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

Echipa mea are membri în 11 ţări şi mulţi jucători se bazează pe noi pentru nutriţia lor şi se descurcă excelent. În Cluj, prietenii mei foarte buni, Damjan Djokovic şi Mateo Susic, sunt clienţi mulţumiţi şi asta mă bucură. E o schimbare de carieră, pe care o iubesc", a completat atacantul francez.

Gregory Tade s-a retras din activitate în 2019, după o altă experiență eșuată în Liga 1. Acesta a fost legimat pentru o scurtă perioadă de timp la Dinamo, dar nu a apucat să debuteze pentru formația din Ștefan cel Mare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și