Închide meniul

Haos după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2! „Câinii”, scoşi de pe teren de jandarmi. Ultraşii şi-au ieşit din minţi: „Ruşine să vă fie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 23:20

Haos după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2! „Câinii, scoşi de pe teren de jandarmi. Ultraşii şi-au ieşit din minţi: „Ruşine să vă fie!

"Câinii", scoşi de pe teren de jandarmi

Captură Digi Sport

Haos după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2! „Câinii” nu au putut să se salveze nici la baraj, astfel că nu vor mai juca pe prima scenă a fotbalului românesc pentru prima oară în istorie. Ultraşii şi-au ieşit din minţi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul din Ştefan cel Mare a fost sold-out, iar suporterii dinamovişti au sperat până în ultimul moment la o „remontada” istorică. Elevii lui Dusan Uhrin nu au putut să ducă meciul în prelungiri, iar ulraşii au răbufnit.

Haos după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Update 23.20: Jucătorii celor de la Universitatea Cluj au fost atacaţi cu gaze lacrimogene în timp ce se îndreptau spre vestiare.

Suporterii dinamovişti au rămas la stadion. Mulţi fani au izbucnit în lacrimi după ce echipa lor favorită a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2.

„Câinii” au fost scoşi de pe teren de jandarmi. Ultraşii au aruncat cu obiecte în jucătorii lui Dusan Uhrin, în timp ce le transmiteau „Ruşine să vă fie!”. Pentru a se asigura că jucătorii părăsesc terenul în siguranţă, jandarmii au realizat un scut în jurul fotbaliştilor.

Reclamă

Show pirotehnic la Dinamo – U Cluj

Show pirotehnic la Dinamo – U Cluj, meciul de care depinde rămânerea „câinilor” în Liga 1. Fanii au umplut tribunele arenei din Ştefan cel Mare şi au făcut o atmosferă de zile mari.

Ultraşii au făcut spectacol încă din primele minute ale confruntării în care Dinamo are nevoie de o „remontada” uriaşă. Alb-roşiii trebuie să revină de la 0-2 pentru a nu retrograda, în premieră, de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Aproximativ 15.000 de fani au fost prezenţi pe stadionul care ar urma să fie demolat după meciul cu „Şepcile roşii”, pentru a face locul unei arene ultra-moderne. Peluza „s-a aprins” după fluierul de start al lui Adrian Cojocaru. S-au aprins zeci de torţe, după cum se poate vedea în galeria FOTO de mai jos.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă jucătorii lui Dusan Uhrin au primit ameninţări înaintea barajului, suporterii au revenit la sentimente mai bune şi sunt alături de echipă în cel mai „negru” moment din ultimii ani. I-au încurajat la venirea la stadion.

EXCLUSIV | Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo – U Cluj

Au apărut mesaje de ameninţare pentru jucători înainte de Dinamo – U Cluj. Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au de ce să se teamă la returul barajului care o poate trimite pe Dinamo în Liga 2. Ultraşii nici nu vor să audă de o retrogradare şi au băgat frica în jucători.

Cu o zi înaintea partidei, pe stadionul din Ştefan Cel Mare a apărut un banner teribil. Suporterii lui Dinamo au lansat un avertisment care pune în gardă forţele de ordine. „După fluierul final, ori la bal, ori la spital!„, este mesajul scris pe un banner care a fost deja pus pe gardul care desparte peluza de pistă. Imaginea intrată în posesia AS.ro stârneşte motive de îngrijorare.

Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au fost învinşi cu 2-0 pe Cluj Arena şi au nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea. Al doilea gol a fost primit de „câini” în superioritate numerică. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu ei.

Ultraşii i-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal. De frica acestora, dinamoviştii şi-au amânat cu câteva ore plecarea de la Cluj-Napoca.

O parte din suporteri au făcut tot posibilul pentru a-i motiva pe dinamovişti, în timp ce alţii au trecut direct la ameninţări cu bătaia. „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză / 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”, au fost alte mesaje afişate de suporteri.

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat. „A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și