Închide meniul
EXCLUSIV

Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo – U Cluj. Cum sunt aşteptaţi jucătorii lui Dusan Uhrin la stadion. Ultraşii: „Ori la bal, ori la spital!”

Reclamă

Publicat: 28 mai 2022, 11:52

Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo – U Cluj. Cum sunt aşteptaţi jucătorii lui Dusan Uhrin la stadion. Ultraşii: „Ori la bal, ori la spital!

Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo - U Cluj. Ultraşii au reacţionat uluitor!

Ultraşii lui Dinamo, mesaje de ameninţare pentru jucători / Profimediaimages

Au apărut mesaje de ameninţare pentru jucători înainte de Dinamo – U Cluj. Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au de ce să se teamă la returul barajului care o poate trimite pe Dinamo în Liga 2. Ultraşii nici nu vor să audă de o retrogradare şi au băgat frica în jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o zi înaintea partidei, pe stadionul din Ştefan Cel Mare a apărut un banner teribil. Suporterii lui Dinamo au lansat un avertisment care pune în gardă forţele de ordine.

Mesaje de ameninţare pentru jucători înainte de Dinamo – U Cluj

După fluierul final, ori la bal, ori la spital!„, este mesajul scris pe un banner care a fost deja pus pe gardul care desparte peluza de pistă. Imaginea intrată în posesia AS.ro stârneşte motive de îngrijorare.

Ameninţări pentru jucători înainte de Dinamo - U Cluj
Mesajul teribil al fanilor lui Dinamo pentru jucătorii lui Dusan Uhrin

Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au fost învinşi cu 2-0 pe Cluj Arena şi au nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea. Al doilea gol a fost primit de „câini” în superioritate numerică. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu ei.

Ultraşii i-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal. De frica acestora, dinamoviştii şi-au amânat cu câteva ore plecarea de la Cluj-Napoca.

Reclamă

O parte din suporteri au făcut tot posibilul pentru a-i motiva pe dinamovişti, în timp ce alţii au trecut direct la ameninţări cu bătaia.

Vă dezbrăcăm, sărim din peluză / 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”, au fost alte mesaje afişate de suporteri.

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat.

Reclamă 4 / 0/3

A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Ce spune Dusan Uhrin despre prima promisă de DDB

Dusan Uhrin a avut o primă reacţie după ce s-a aflat care este prima promisă dacă Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” pot încasa 75.000 de euro dacă o înving pe U Cluj şi rămân în Liga 1.

Am vorbit cu fanii şi cu câțiva lideri de la DDB. E normal din partea lor să ne pună presiune, vor să vadă echipa în Liga 1 şi sezonul viitor. E o perioadă dificilă, nu ştiu dacă e cea mai grea din cariera mea. Pentru mine, în aceste moment, nu banii joacă. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani. Nu e vorba despre bani, ci despre atitudine. E frumos să avem bani, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Eu nu mă gândesc nicio secundă la aşa ceva, trebuie să îi întrebaţi pe jucători.

Eu vreau să ajut Dinamo. Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat. Sunt dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat la ultimul meci. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul cu U Cluj. Mereu am lucrat sub presiune aici„, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă.

DB contribuie cu cei mai mulţi bani. Asigură o treime din sumă! Nici Nicolae Badea nu s-a lăsat mai prejos şi a pus pe masă 20.000 de euro. Chiar şi Răzvan Zăvăleanu contribuie cu bani din propriul buzunar.

Dinamo are nevoie de o „remontada” istorică pentru a depăşi cel mai dificil moment din istoria clubului. Meciul decisiv, de pe arena din Ştefan cel Mare, va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Toate biletele pentru returul barajului au fost deja vândute.

Reclamă
Recomandări
  • Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo – U Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și