Haosul continuă la Dinamo! S-a cerut intrarea în insolvenţă a clubului: „Dacă s-a ajuns la tribunal, trebuie să vedem ce vom face!”

De Dragoș Vasile
Publicat: 10.06.2021, 12:55

Haosul continuă la Dinamo. "Câinii" au fost salvaţi de faliment pe ultima sută de metri, însă problemele sunt tot mai mari în Ştefan cel Mare. 

Dinamo, lovită din toate părțile

Dinamo, lovită din toate părțile

Hepta

Haosul continuă la Dinamo. Recent, s-a cerut intrarea în insolvenţă a clubului din Ştefan cel Mare.

Haosul continuă la Dinamo! S-a cerut intrarea în insolvenţă

Firma de securitate Securikas Vector Sistem SRL este cea care cerut intrarea în insolvență a societății SC Dinamo 1948 SA din cauza datoriilor. Cererea a fost depusă ieri, 9 iunie, la Secţia a-VII-a Civilă a Tribunalului București, scrie Fanatik.

Firma este înregistrată pe 5 martie 2014 şi nu a înregistrat niciun venit în 2019. Firma are datorii de de 1.802 lei. Dinamo a intrat ultima oară în insolvenţă în urmă cu 5 ani, în era Ionuţ Negoiţă.

„Este o firmă de pază cu care am avut contract pentru paza de la Săfitca! Vom vedea ce va fi. Dacă s-a ajuns la tribunal, trebuie să vedem ce vom face. Avem și noi un avocat și ce o sp fie. Așa se procedează. Cu spaniolii? Dacă nu știți dumneavoastră, noi de unde să știm?Așteptăm, vedem și sperăm să fie bine”, a declarat Constantin Efitmescu, președintele Consililui de Administrație de la Dinamo și directorul general interimar, pentru GSP.ro.

Citește și:

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron: „Vom merge la Negoiţă!”

Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, spune că mai mulţi investitori sunt interesaţi de clubul din „Ştefan cel Mare”, dar sunt descurajaţi de acţionarii spanioli.

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron, Ionuţ Negoiţă. Mario Nicolae a spus că în mandatul spaniolilor s-au făcut datorii de sute de mii de euro într-o singură oră.

„Săptămâna viitoare, vom afla mai multe în legătură cu viitorul lui Dinamo și despre felul în care vom continua. Se va face o analiză despre cum vom putea merge înainte sănătos.

Sunt datorii foarte mari și spaniolii nu au făcut decât să distrugă acest club. Sunt datorii de sute mii de euro care s-au făcut într-o singură oră, printr-o singură semnare a unor documente.

Vom merge la Negoiță. Sunt oameni de afaceri din ce în ce mai interesați de Dinamo, pentru că au fost impresionați de ce s-a întâmplat în ultimul an. Peste două milioane de euro, strânși de suporteri. Este nevoie de o persoană potentă financiar care să susțină echipa. Vor să vadă mai întâi ce se întâmplă cu spaniolii. Aici este problema. Acești oameni sunt dispăruți, există doar în acte, nu există nicio comunicare cu ei”, a spus Nicolae, pentru digisport.ro.

Pe același subiect
Xavi Pascual, prezentat oficial la Dinamo
Handbal • 16 iunie, 19:30
Xavi Pascual, prezentat oficial la Dinamo. „Am emoții!” Ce a spus despre contactul cu România
Diego Fabrini în timpul unui meci pentru Dinamo
Fotbal intern • 16 iunie, 11:11
Problemele continuă la Dinamo! Diego Fabbrini, cu gândul la plecare: „Situația este dificilă, toată lumea știe asta!”
Decizie finală privind revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB
Fotbal intern • 16 iunie, 8:34
Decizie finală privind revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali
Antena 1
Jurnal de Asia, episodul 6. Adriana Trandafir și Maria Speranța, clipe de cumpănă după ce fiica Adrianei a avut nevoie medic
Top citite
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
1
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
Ultimele știri
17:52 EURO 2020 | Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. Meci nebun pe Arena Naţională, cu două penalty-uri ratate 17:33 FotoEuro 2020 | Show în tribunele Arenei Naţionale la Ucraina – Macedonia de Nord. Anghel Iordănescu a ajuns pe fugă la meci: „Vreau să prind imnul!” 17:27 Bogdan Stancu a semnat! Ce decizie a luat atacantul la care visa Gigi Becali 17:05 „Suntem în lumea a șaptea!” Dan Petrescu râde de echipa națională: „Noi suntem cu San Marino, Gibraltar, cu alte țări” 16:51 VIDEOSuperPrieteni! Gică Popescu îşi face debutul în televiziune cu 4 superinterviuri, de săptămâna viitoare la Antena 1! 16:20 Gigi Becali, cerință obligatorie pentru Dinu Todoran: „Numai asta mă interesează!” Ce se va schimba la FCSB în sezonul următor 15:34 EXCLUSIV AS.ro LIVEGabi Torje și ”gheata de aur” :)! Cel mai mare regret al mijlocașului. Povești de milioane din Rusia: ”Dacă stai pe bancă, îți îngheață ghetele!” 15:19 Rafael Nadal, OUT de la Wimbledon şi Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de marele campion iberic 14:31 EXCLUSIV AS.ro LIVEDupă 15 ani, Sorin Ghionea a rememorat ”coșmarul de la Boro”: ”Mingea parcă era un bumerang!” Steaua avea o primă uriașă la acea vreme 13:59 Sergio Ramos, cu ochii în lacrimi la despărţirea de Real Madrid: „Unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea!” Promisiunea făcută fanilor
Close