Închide meniul

Haosul continuă la Dinamo: „Următoarele 6 luni sunt decisive! Îți vine să plângi!” Ultimele detalii despre situația critică din Ștefan cel Mare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2021, 15:59

Haosul continuă la Dinamo: „Următoarele 6 luni sunt decisive! Îți vine să plângi! Ultimele detalii despre situația critică din Ștefan cel Mare

Dinamo

Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

Răzvan Zăvăleanu, ultimele detalii despre haosul de la Dinamo

Dinamo are în continuare probleme cu datoriile, iar Răzvan Zăvăleanu a anunțat că următoarele șase luni sunt decisive pentru viitorul clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Datoriile lui Dinamo se datorează cheltuielilor făcute de investitorii spanioli. Vom încerca să recuperăm datoriile pe care Dinamo le are către alți creditori. Trebuie să recuperăm ce au făcut acești oameni. Datoria noastră este să ne ocupăm de recuperarea banilor, există modalități clare prin care se face acest lucru. La noi a fost vorba de un management defectuos, nu este o chetiune de natură penală. Trebuie să ne îndreptăm spre oamenii.

Lucrurile se întâmplă foarte greu, sunt puțini sponsori care să plătească bani, dar sunt optimist. Jocul din ultima perioadă, în ciuda rezultatelor, ne face să credem că în perioada următoare vor apărea și rezultatele pe plan sportiv. Noi trebuie să ne ocupăm de ieșirea din insolvență.

Astăzi am fi vorbit de încă 3-4 milioane de euro în datorii, dacă nu ar fi fost banii strânși de DDB și banii din drepturile TV. Jucătorii aveau o vârstă la care nu mai puteau face performanță, dar erau plătiți cu 25.000 – 30.000 de euro pe lună. Antrenorul de portari era plătit foare bine, dar avea probleme cu picioarele și nu putea să șuteze în minge! Îți vine să râzi, dar când vezi cât s-a cheltuit cu aceste lucruri îți vine să plângi.

În mod normal, un club precum Dinamo ar trebui să trăiască fără niciun fel de probleme în Liga 1. Dar salariile mari moștenite și cheltuielile mari lăsate de spaniole sunt greu de gestionat. Următoarele 6 luni sunt decisive! E clar că acești spanioli au făcut totul după ureche și după principiul: ‘Hai să cheltuim cât mai mult, că oricum nu avem de unde să plătim’. Nu există o explicație logică pentru ce s-a întâmplat, putem doar să speculăm”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Dănuț Lupu dă de pământ cu conducerea lui Dinamo

Dănuț Lupu (54 ani) dă de pământ cu conducerea lui Dinamo. „Câinii” au încercat să îl readucă pe Florin Răducioiu în Ștefan cel Mare, însă fostul mare mijlocaș are un mesaj clar pentru Iuliu Mureșan.

„Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să îți stea în timpul săptămânii bibelou în club, iar apoi să îl mai pui pe la meciuri să ridice tabela cu schimbările?

Ce îl poți pune să facă acum în club? Ce putere de decizie ar putea să aibă el în situația în care Dinamo este în insolvență? Îl aduci pe Florin Răducioiu ca să stea cu Mircea Rednic pe bancă și să plimbe foaia de joc cu schimbările pe la al patrulea arbitru? Iar tu, Iuliu Mureșan, te miri de ce nu vă dă Răducioiu un răspuns?

Reclamă 4 / 0/3

Hai să fim serioși! Dacă voi credeți că o să vă puteți folosi de imaginea unor jucători, vă înșelați. Și știți de ce? Pentru că la Dinamo, acolo unde voi lucrați acum, niciun fost mare jucător al acestei echipe nu are numele mai mare și mai important față de numele clubului Dinamo. Așa să vă intre bine în cap tuturor”, a declarat Dănuț Lupu pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Haosul continuă la Dinamo
  • Ultimele detalii despre situația critică din Ștefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și