Închide meniul

Dănuț Lupu dă de pământ cu conducerea lui Dinamo: „Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să ridice tabela cu schimbările? Hai să fim serioși!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2021, 16:25

Reclamă
Dănuț Lupu dă de pământ cu conducerea lui Dinamo: „Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să ridice tabela cu schimbările? Hai să fim serioși!

Dănuț Lupu a câştigat titlul cu Dinamo în sezonul 1989–1990

Dănuţ Lupu, atac devastator la Dinamo | Hepta

Dănuț Lupu dă de pământ cu conducerea lui Dinamo

Dănuț Lupu nu este de acord cu ultimele mișcări pe care șefii lui Dinamo vor să le facă. În ultima perioadă s-a vorbit tot mai despre despre revenirea lui Florin Răducioiu, însă marele mijlocaș știe de ce acesta nu a fost de acord cu propunerea primită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să îți stea în timpul săptămânii bibelou în club, iar apoi să îl mai pui pe la meciuri să ridice tabela cu schimbările?

Ce îl poți pune să facă acum în club? Ce putere de decizie ar putea să aibă el în situația în care Dinamo este în insolvență? Îl aduci pe Florin Răducioiu ca să stea cu Mircea Rednic pe bancă și să plimbe foaia de joc cu schimbările pe la al patrulea arbitru? Iar tu, Iuliu Mureșan, te miri de ce nu vă dă Răducioiu un răspuns?

Hai să fim serioși! Dacă voi credeți că o să vă puteți folosi de imaginea unor jucători, vă înșelați. Și știți de ce? Pentru că la Dinamo, acolo unde voi lucrați acum, niciun fost mare jucător al acestei echipe nu are numele mai mare și mai important față de numele clubului Dinamo. Așa să vă intre bine în cap tuturor”, a declarat Dănuț Lupu pentru prosport.ro.

Mircea Rednic face ordine la Dinamo! Ultimele transferuri s-au blocat

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. E penultima în clasament, cu doar 8 puncte acumulate în 13 etape. Chiar dacă a spus că are nevoie de transferuri pentru a salva echipa de la retrogradare, Mircea Rednic nu aduce orice jucători în Ştefan cel Mare.

Reclamă

Antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, a blocat ultimii doi jucători care ar fi trebuit să semneze astăzi cu echipa din Ştefan cel Mare. Cei doi trebuie să treacă mai întâi testele medicale și sportive. Doar dacă reuşesc, ei vor semna abia joi. Aceasta este condiția, chiar dacă nu au mai jucat de multă vreme, anunţă digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și