Închide meniul

Harlem Gnohere, un nou atac dur la Gigi Becali: "Încep să cred că aveţi în realitate"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iulie 2020, 5:18 / Actualizat: 16 noiembrie 2022, 15:10

Harlem Gnohere, un nou atac dur la Gigi Becali: "Încep să cred că aveţi în realitate"

Profimedia

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB

Patronul FCSB s-a referit atât la Harlem Gnohere, cât şi la Bogdan Planic, un alt jucător aflat în conflict cu Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gnohere a avut o reacţie imediată şi l-a atacat din nou pe Gigi Becali, folosindu-se de un alt mesaj critic la adresa patronului FCSB.

Eu am scris în glumă că aveți Alzheimer, însă încep să cred că aveți în realitate”, a scris Harlem Gnohere, într-o postare pe Instagram.

Primul atac al lui Gnohere, înainte să plece de la FCSB

Gnohere a lansat primul atac la adresa lui Gigi Becali înainte ca atacantul să îşi rezilieze contractul cu FCSB. Atacantul francez a dezvăluit pe rețelele de socializare că mai are contract cu FCSB până în 2021, și nu până în această vară, așa cum credea Gigi Becali.

Reclamă

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, scria, la acel moment, Harlem Gnohere pe Instagram.

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai buni marcatori de la FCSB. Francezul adus de la Dinamo a fost golgeterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, când a înscris de 15 ori.

Bizonul a dat tot 15 goluri şi în următoarea ediţie de campionat, iar în acest sezon a înscris de 6 ori, cu toate că a fost titular în doar 5 partide.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Harlem Gnohere, un nou atac la Gigi Becali
  • Gnohere a plecat de la FCSB
  • Ce l-a supărat acum pe atacantul francez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și