Închide meniul

Helmut Duckadam a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Steaua n-a retrogradat și nici n-a promovat! A jucat doar în Liga 1!”

Reclamă

Publicat: 27 octombrie 2021, 14:50

Helmut Duckadam a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Steaua n-a retrogradat și nici n-a promovat! A jucat doar în Liga 1!

Helmut Duckadam este supranumit "Eroul de la Sevilla"

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Helmut Duckadam a tranșat războiul dintre FCSB și CSA

„Eroul de la Sevilla” este convins că FCSB, echipa lui Gigi Becali, este continuatoarea Stelei București. Helmut Duckadam crede cu tărie că toate performanțele grupării roș-albastre se leagă de actualul club din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu n-am nimic cu CSA Steaua. O să merg și la ei la meciuri, dar n-am nicio legătură cu ei. Am mai spus-o, e o echipă nouă. Sigur că echipa e una, clubul e altceva. Toată lumea spune „Steaua Armatei nu știu ce…”, dar n-are nicio legătură una cu alta. Clubul a avut performanțe cu echipa veche, asta e o echipă nou-înființată, e ceva nou.

Nu poți să legi această echipă de gloriile Ion Voinescu, Apolzan, Ion Alecsandrescu și așa mai departe. CSA a jucat în Europa? Nu. Păi, și atunci, care echipă poate să fie Steaua? FCSB este echipa care a continuat, care a jucat în Europa, cealaltă este o echipă nou-înființată. Aia e o echipă nouă, n-ai cum s-o legi de Vasile Iordache, de echipa aia.

FCSB este echipa care o continuat cu Pițurcă antrenor, cu Lăcătuș antrenor, cu fotbaliști care au jucat, cu Rădoi, cu ceilalți jucători au continuat. Ce a spus Judecătoria, ce s-a hotărât… cu Talpan, netalpan, aia e altceva. Steaua n-a retrogradat, din câte știu eu, în istoria ei. Nici n-a promovat, că n-avea unde. A jucat doar în Liga 1.

E logic. Se pune de ani de zile aceeași întrebare: „Care e Steaua?”. Păi, se știe care e. Numai unul care vrea să fie frumos în fața suporterilor de la CSA spune că aia e Steaua. Aia e o echipă nouă, n-avem ce să mai discutăm.

Reclamă

Nici ăia nu știu (n.r. judecătorii). Ăia sunt mai afoni decât noi. Au lăsat câțiva ani în suspensie. Adică mergem la judecători să-i întrebăm de fotbal? Aia a fost o prostie, o ambiție. Nici lumea fotbalistică din Europa nu mai știe ce se întâmplă la noi”, a declarat Helmut Duckadam pentru fanatik.ro.

Citește și:

Adrian Porumboiu, verdict dur în războiul dintre FCSB și CSA Steaua

Adrian Porumboiu a oferit un verdict dur în războiul dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul arbitru internațional este ferm convins că echipa lui Gigi Becali trebuie să joace pe stadionul de lux din Ghencea.

„Ca la noi la nimeni, mi se pare că e de neacceptat ce se petrece! Cred că sunt printre ultimii care pot fi acuzați de partizanat cu FCSB sau cu Gigi Becali, dar nu vreau să tac atunci când văd nedreptate. Și mai alea atunci când văd că unii se cred stăpâni pe banul public.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo, pe Arcul de Triumf, pe Arena Națională și pe oricare alt stadion construit din bani publici. Cu ce drept decide Armata pe cine lasă și pe cine nu lasă? Chiar așa, am ajuns dictatură militară și nu știm? România a devenit Coreea de Nord, unde dacă Armata decide ceva, atunci toți trebuie să ne supunem? Pe ce lume trăim? A făcut Armata acest stadion din banii ei, privați? Nu, sunt bani de la bugetul de stat, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și