Închide meniul

Adrian Porumboiu, verdict dur în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „România a devenit Coreea de Nord dacă am ajuns să ne dicteze Armata!”

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 16:31

Reclamă
Adrian Porumboiu, verdict dur în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „România a devenit Coreea de Nord dacă am ajuns să ne dicteze Armata!

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu, verdict dur în războiul dintre FCSB și CSA Steaua

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional și patron de la FC Vaslui, a avut un verdict dur între războiul dintre FCSB și CSA Steaua. Acesta face lobby pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ca la noi la nimeni, mi se pare că e de neacceptat ce se petrece! Cred că sunt printre ultimii care pot fi acuzați de partizanat cu FCSB sau cu Gigi Becali, dar nu vreau să tac atunci când văd nedreptate. Și mai alea atunci când văd că unii se cred stăpâni pe banul public.

Acolo, pe Arcul de Triumf, pe Arena Națională și pe oricare alt stadion construit din bani publici. Cu ce drept decide Armata pe cine lasă și pe cine nu lasă? Chiar așa, am ajuns dictatură militară și nu știm? România a devenit Coreea de Nord, unde dacă Armata decide ceva, atunci toți trebuie să ne supunem? Pe ce lume trăim? A făcut Armata acest stadion din banii ei, privați? Nu, sunt bani de la bugetul de stat.

Am văzut sâmbătă pe Ghencea un meci de Liga a 2-a, cu niște jucători de care n-am auzit până acum. Tribunele erau goale, cine să meargă la Liga a 2-a?, dar pe FCSB o trimiți la Buzău, iar pe Rapid o alungi la Mioveni! E bătaie de joc. Dar oglinda fotbalului românesc a fost în toată splendoarea ei sâmbătă seara.

La Buzău, stadion comunist, cu tribune învechite, gazonul plin de băltoace și aproape nimeni la meci. Ai stadioane de 5 stele în București, unde spectatorii ar putea să vină, unde ar putea să vadă meciul fără să-i plouă, dar tu, stat, decizi să le închizi și apoi te miri unde suntem cu fotbalul”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Reclamă

În urmă cu o lună, FCSB a făcut o cerere oficială ca să joace pe stadionul din Ghencea, însă planul echipei lui Gigi Becali a fost dat peste cap de „militari”. CSA s-a asigurat că data meciului va fi ocupată cu un meci de rugby.

Jucătorul care îi va înfuria pe fanii Stelei! „Ghencea e locul FCSB-ului”

Olimpiu Moruţan a debutat în naţionala României la revenirea pe noul Ghencea, iar fostul jucător al FCSB-ului era în culmea fericirii la finalul partidei. Mai mult, a făcut şi un anunţ care îi va înfuria pe fanii Stelei. A spus că Ghencea e locul FCSB-ului.

Olimpiu Moruţan face lobby ca FCSB să joace în Ghencea. „Am avut ocazia să debutez în Ghencea, sunt foarte fericit. Aici e locul Stelei… pardon, al FCSB-ului (n.r. – râde)”, a spus actualul mijlocaş al celor de la Galatasaray, după România – Armenia 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și