Închide meniul

Helmut Duckadam pune „sare pe rana” dinamoviştilor: „Amatori! Dinamo ar fi trebuit să intre în faliment!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2022, 23:56

Helmut Duckadam pune „sare pe rana dinamoviştilor: „Amatori! Dinamo ar fi trebuit să intre în faliment!

Dinamo a retrogradat în Liga 2

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Helmut Duckadam pune „sare pe rana” dinamoviştilor, după retrogradarea în Liga 2. Gruparea din Ştefan cel Mare a ajuns în eşalonul secund pentru prima oară în istoria de 74 de a clubului. „Eroul de la Sevilla” nu i-a menajat deloc pe „câini” în cel mai negru moment. Acesta este de părere că Dinamo trebuia să intre în faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am zis în urmă cu trei ani că Dinamo ar fi trebuit să între în faliment şi să ia totul de la zero. Aşa era cel mai normal să se întâmple. Să nu dramatizăm din această retrogradare, pentru că au fost echipe şi mai mari care au retrogradat, cărora s-a dovedit a le fi bine după ce au luat-o de la zero.

Helmut Duckadam pune „sare pe rana” dinamoviştilor

Eu cred că Dinamo a avut parte de o conducere de amatori, iar echipa asta a fost ţinută în viaţă de federaţie, fani şi aici tot respectul pentru suporterii dinamovişti. Dar nu se putea continua aşa la nesfârşit. Dar tot trebuia să se spargă buba.

Părerea mea e că Dinamo ar trebui să îşi facă un plan foarte bun de redresare, să se gândească ce au de făcut, iar în privinţa promovării eu zic că ar trebui să promoveze atunci când au gata stadionul. Atunci Dinamo va renaşte în adevarul sens al cuvântului, cu un stadion ultra modern şi motivaţia va fi alta”, a declarat Helmut Duckada, potrivit orangesport.ro.

Dusan Uhrin, tras la răspundere de Ilie Dumitrescu pentru retrogradarea lui Dinamo

Dusan Uhrin a fost tras la răspundere de Ilie Dumitrescu pentru retrogradarea lui Dinamo. Fostul mare internaţional român crede că antrenorul ceh a avut timp suficient la dispoziţie pentru a pregăti echipa pentru baraj, însă a eşuat.

Reclamă

„Pentru mine, este foarte greu să accept că Dinamo a retrogradat. Ca fotbalist, eu am crescut și datorită meciurilor cu Dinamo, care au fost mereu foarte disputate, era o miză specială. Să o vezi pe Dinamo în situația asta, ajungi să îți pară rău, să îți fie milă că Dinamo a ajuns în situația asta.

Mă bucur pentru Lincar, care a ratat la limită o promovare, dar și pentru Cluj, oraș care mai merita o echipă în Liga 1. Revenind la Dinamo, este un moment de cumpănă în viața acestui club. Acum trebuie să intervină cineva și să ajute acest club, ăsta e momentul ideal să ajuți. Este cel mai greu moment din existența acestui club. Cred că acum sunt foarte clare datoriile acestui club și, fiind în insolvență, nu mai pot să apară alte datorii.

Și jucătorii vor rămâne cu retrogradarea asta, cine te mai ia? Uhrin a avut două luni și ceva să pregătească această dublă, echipa trebuia să aibă organizare de joc. Să nu dăm totul pe problemele financiare. Puteai să pregătești echipa mai bine din punct de vedere fizic și tactic, să fie la un nivel bun pentru aceste finale. L-am făcut praf pe Stoican, am vorbit de Rednic. Dar Dusan a avut aproape trei luni să pregătească acest baraj”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și