Închide meniul

Dusan Uhrin, tras la răspundere de Ilie Dumitrescu pentru retrogradarea lui Dinamo!

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2022, 21:55

Dusan Uhrin, tras la răspundere de Ilie Dumitrescu pentru retrogradarea lui Dinamo!

Dusan Uhrin a fost făcut praf de Mirko Ivanovski

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pentru Dinamo / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

  • Dusan Uhrin, tras la răspundere de Ilie Dumitrescu pentru retrogradarea lui Dinamo
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dusan Uhrin a fost tras la răspundere de Ilie Dumitrescu pentru retrogradarea lui Dinamo. Fostul mare internaţional român crede că antrenorul ceh a avut timp suficient la dispoziţie pentru a pregăti echipa pentru baraj, însă a eşuat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru mine, este foarte greu să accept că Dinamo a retrogradat. Ca fotbalist, eu am crescut și datorită meciurilor cu Dinamo, care au fost mereu foarte disputate, era o miză specială. Să o vezi pe Dinamo în situația asta, ajungi să îți pară rău, să îți fie milă că Dinamo a ajuns în situația asta.

Dusan Uhrin, tras la răspundere de Ilie Dumitrescu pentru retrogradarea lui Dinamo

Mă bucur pentru Lincar, care a ratat la limită o promovare, dar și pentru Cluj, oraș care mai merita o echipă în Liga 1. Revenind la Dinamo, este un moment de cumpănă în viața acestui club. Acum trebuie să intervină cineva și să ajute acest club, ăsta e momentul ideal să ajuți. Este cel mai greu moment din existența acestui club. Cred că acum sunt foarte clare datoriile acestui club și, fiind în insolvență, nu mai pot să apară alte datorii.

Reclamă

Cred că DDB va merge și în Liga a 5-a alături de echipa asta. Nu-i văd să migreze spre altă zonă. Asta e Dinamo, nu știu ce n-are, palmares, siglă. Am văzut fanii la stadion, am văzut imagini care m-au impresionat. Oameni care nu voiau să mai plece de la stadion. Sunt sigur că acești fani se vor întoarce alături de echipă.

Sunt probleme financiare la Dinamo, situația nu era clară pentru anumiți jucători și pentru antrenori, exista posibilitatea să nu mai continue. Dar cred că Dusan Uhrin a avut timp suficient, este responsabilitatea jucătorilor și a antrenorului. Au avut timp să pregătească această dublă cu o echipă din Liga 2.

Reclamă

Și jucătorii vor rămâne cu retrogradarea asta, cine te mai ia? Uhrin a avut două luni și ceva să pregătească această dublă, echipa trebuia să aibă organizare de joc. Să nu dăm totul pe problemele financiare. Puteai să pregătești echipa mai bine din punct de vedere fizic și tactic, să fie la un nivel bun pentru aceste finale. L-am făcut praf pe Stoican, am vorbit de Rednic. Dar Dusan a avut aproape trei luni să pregătească acest baraj”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir face un anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat

Dumitru Dragomir face un anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat. Fostul președinte LPF susţine că echipa din „Ştefan cel Mare” este la un pas de desfiinţare şi că doar din liga a 5-a poate renaşte clubul înfiinţat cu 74 de ani în urmă.

Retrogradarea pe plan sportiv nu este singura problemă a lui Dinamo! Echipa va pierde palmaresul, culorile şi sigla după barajul cu fraţii de la Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„O ia de la început, ce să facă altceva? Divizia B e o competiţie mai puţin valoroasă. Trebuie să găsească pe cineva cu bani. Părerea mea e că sunt aproape de desfiinţare. Ce scăpare să mai existe?

Soluţia este desfiinţarea, o ia de la Judeţ. În 3-4 ani, pot promova dacă au un om potent financiar care se pricepe la treaba asta. Eu am fost membru fondator la clubul acela”, a spus Dragomir pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 8:20
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: „Eu văd varianta asta!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Ilie Dumitrescu, decizie radicală! Vrea să dea un tun financiar de proporţii cu o clădire istorică din Centrul Vechi
Extra • 18 mart., 14:20
FOTO
Ilie Dumitrescu, decizie radicală! Vrea să dea un tun financiar de proporţii cu o clădire istorică din Centrul Vechi