Închide meniul

Hermannstadt – FCSB 1-0. Criză la echipa lui Becali, care a suferit a treia înfrângere la rând! Sibienii au înscris golul victoriei după un penalty controversat!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2021, 17:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Hermannstadt – FCSB 1-0. Criză la echipa lui Becali, care a suferit a treia înfrângere la rând! Sibienii au înscris golul victoriei după un penalty controversat!

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Hermannstadt - FCSB

Hermannstadt – FCSB 1-0

Min 90: Final de joc la Mediaș! Hermannstadt se impune cu 1-0 în fața celor de la FCSB. Echipa lui Toni Petrea traversează cel mai dificil moment al sezonului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 86: Dragoș Nedelcu șutează extraordinar de la distanță, dar portarul sibienilor are o intervenție de zile mari.

Min 76: Ocazie FCSB! Buziuc trage mult peste poartă dintr-o poziție excelentă. 

Min 71: Darius Olaru cade de lângă Figueiredo, dar arbitrul îi refuză lovitura de la 11 metri. 

Min 67: Florin Tănase șutează, iar balonul, deviat, ajunge la Buziuc. Atacantul lui FCSB reușește să marcheze, dar arbitrul anulează reușita pe motiv de ofsaid.

Reclamă

Min 64: Ocazie FCSB! Florinel Coman execută excelent o lovitură libera și îl pune la grea încercare pe Figueiredo

Min 51: Arias primește balonul într-o poziție excelentă, dar șutează direct în brațele lui Andrei Vlad.

Min 47: Ocazie Hermannstadt! Belu Iordache ratează incredibil dintr-o poziție ideală

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză la Sibiu. Hermannstadt o conduce la limită pe FCSB!

Min. 37: Bagaric a rămas în situatie de unu versus unu cu Andrei Vlad, dar șutul său a fost blocat de portarul lui FCSB

Min. 12: GOOOLLL HERMANNSTADT! Romario Pires a înscris de la punctul cu var!

Min. 11: Penalty pentru Hermannstadt! Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri după duelul dintre Bagaric şi Andrei Vlad.

Min. 5: Ocazie Hermannstadt! Bagaric a şutat pe lângă poartă din poziţie ideală. 

Min 1: A început meciul dintre Hermannstadt și FCSB.

Hermannstadt: Figueiredo – Mățel, Matricardi, Stoica, Opruț – Romario Pires, Aosman – Belu Iordache, Petrescu, Bagaric – Sîntean 
Rezerve: Pop, Alhassan, Vodă, Karanovic, Elbers, Scarlatache, Diarrassouba, Aralica, Popescu 
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă

FCSB: Vlad – Ovidiu Popescu, Miron, Cristea, Radunovic – Moruțan, Șut, Olaru – Octavian Popescu, Tănase, Coman 
Rezerve: Straton, Crețu, Panțîru, Simion, Haruț, Nedelcu, Buziuc, Perianu, Oaidă 
Antrenor: Toni Petrea

Hermannstadt este pe penultimul loc în Liga 1 înaintea acestei partide. Doar Poli Iași stă mai rău decât echipa lui Liviu Ciobotariu, care n-a mai câștigat de 10 etape. Sibienii se luptă pentru evitarea retrogradării și au misiune dificilă în acest sezon. De altfel, Hermannstadt are al doilea cel mai slab atac din campionat, după Chindia Târgoviște. 

De cealaltă parte, FCSB vine după două înfrângeri consecutive. Echipa lui Toni Petrea a pierdut surprinzător cu Academica Clinceni în campionat și a fost eliminată din Cupa României de Dinamo. 

Cu toate acestea, roș-albaștrii sunt pe primul loc în Liga 1, la un singur punct în fața celor de la CFR Cluj. FCSB are cel mai eficient atac din Liga 1, cu 48 de goluri marcate în 22 de meciuri. În comparație, Hermannstadt a înscris de numai 21 de ori în acest sezon. 

În partida tur, disputată pe Național Arena, FCSB s-a impus fără drept de apel în fața sibienilor. A fost 5-0 pentru echipa lui Toni Petrea, care a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și