Închide meniul

Hervin Ongenda a refuzat o ofertă uriaşă primită de la Gigi Becali. „L-aş fi dus în cârcă!”. Motivul pentru care francezul nu a vrut la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2021, 12:19

Hervin Ongenda a refuzat o ofertă uriaşă primită de la Gigi Becali. „L-aş fi dus în cârcă!. Motivul pentru care francezul nu a vrut la FCSB

Hervin Ongenda a refuzat o ofertă uriaşă primită de la Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Hervin Ongenda, dorit cu insistenţă de Gigi Becali
  • Francezul a refuzat transferul la FCSB

Chiar dacă patronul roş-albaştrilor anunţase că nu e dispus să achite mai mult de 150.000 de euro pentru francez, Florin Manea a dezvăluit că propunerea primită de Valeriu Iftime a fost de aproape trei ori mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hervin Ongenda a refuzat o ofertă uriaşă primită de la Gigi Becali

A fost o ofertă concretă făcută la FC Botoșani, foarte bună financiar. Am fost surprins că Hervin a refuzat-o, a zis că vrea să stea la Botoșani.

A fost ofertă de 400.000 de euro și ceva procente, o ofertă senzațională, eu l-aș fi luat și l-aș fi dus în cârcă. Erau 20.000 de euro pentru jucător și ceva la semnătură”, a declarat Florin Manea la digisport.ro.

Reclamă

Agentul de jucători a anunţat şi principalul motiv pentru care Hervin Ongenda a ales să rămână sub comanda lui Marius Croitoru. Banii nu sunt o problemă pentru jucătorul care are o cotă de piaţă de 650.000 de euro.

El rămâne liber vara viitoare, e pe un trend ascendent. Hervin este un tip special, mai boem, e obișnuit cu bani mulți.

Reclamă

Dacă el nu se simte bine într-un loc, nu contează banii. La FCSB e mai altceva, te mai ceartă patronul, îl certa și acum un an și ceva„, a spus Manea.

Ongenda a crescut la juniorii lui PSG. Fotbalistul pentru care Valeriu Iftime spera să primească un milion de euro a jucat timp de cinci ani pentru parizieni. A adunat 11 meciuri şi 1 gol, în Ligue 1, pentru prima echipă a lui PSG. A mai trecut pe la Bastia, Zwolle şi Murcia, înainte să semneze cu Botoşani în 2018. A lipsit de la gruparea din Moldova pentru o scurtă experienţă la Chievo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”