Închide meniul
Video

„Nu e prost cel care cere, e prost cel care dă!” Mesaj direct pentru Gigi Becali, după ce Iftime a cerut un milion de euro pentru Ongenda: „E foarte mult!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 21:30

Gigi Becali a făcut un gest impresionant

Hepta

Gigi Becali vrea să mai facă o afacere cu prietenul Valeriu Iftime de la Botoşani. Problema este că patronul moldovenilor cere cel puţin un milion de euro pentru starul său. Becali nu e dispus să dea maximum 150.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone îi transmite patronului de la FCSB să nu cedeze în negocierile cu Valeriu Iftime.

Ioan Andone, mesaj direct pentru Gigi Becali

Un milion pentru Ongenda e foarte mult. Nu e prost cel care cere, e prost cel care da. Tu îl încerci şi poate zice Gigi 500.000 de euro, eşti mulţumit şi pleacă pe jos de la Botoşani„, a spus Ioan Andone în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali i-a promis 3 jucători lui Edi Iordănescu

Becali i-a promis lui Edi Iordănescu 3 jucători pentru a se bate cu şanse reale la titlu. Budescu, Ongenda şi Keşeru sunt variantele de lux pentru FCSB, după plecarea lui Moruţan la Galatasaray.

„Ar fi extraordinar de bine dacă l-ar lăsa pe Edi să aleagă. Un antrenor ştie ce îi trebuie. Nu-l iei că a dat 3 goluri şi gata, hai că l-am transferat la FCSB„, a mai spus Ioan Andone.

Reclamă

Ongenda, crescut de PSG

Ongenda a crescut la juniorii lui PSG. El a jucat timp de cinci ani pentru parizieni. A adunat 11 meciuri şi 1 gol, în Ligue 1, pentru prima echipă a lui PSG. A mai trecut pe la Bastia, Zwolle şi Murcia, înainte să semneze cu Botoşani în 2018. A lipsit de la gruparea din Moldova pentru o scurtă experienţă la Chievo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și