Închide meniul

Horațiu Moldovan, despre omul care l-a ajutat să devină un portar mai bun: „A făcut-o cu drag, nu ca alte persoane”

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 9:56

Reclamă

Horațiu Moldovan a vorbit despre omul care l-a ajutat să devină un portar mai bun. Goalkeeper-ul echipei naționale a vorbit despre un nume mare din fotbalul românesc care l-a ajutat să devină unul dintre cei mai buni „tricolori”, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul celor de la Rapid a avut o prestație excelentă la meciul cu Elveția, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Acesta i-a enervat pe jucătorii lui Murat Yakin, care nu au reușit să înscrie în poarta „tricolorilor”, grație paradelor de excepție ale lui Moldovan.

Horațiu Moldovan, despre omul care l-a ajutat să devină un portar mai bun! Despre cine este vorba

După marea performanță reușită de România în cadrul calificărilor pentru EURO 2024, Horațiu Moldovan a dezvăluit cine l-a ajutat să devină un portar mai bun. Este vorba despre Florin Prunea, fost mare portar al echipei naționale, care l-a criticat în trecut pe jucătorul de la Rapid.

Totuși, portarul „giuleștenilor” a menționat faptul că acesta nu l-a criticat precum au făcut-o alte persoane și că mesajele acestuia au fost doar contructive.

„Florin Prunea m-a ajutat în mai multe rânduri când m-a criticat, dar a făcut-o cu drag. Nu ca alte persoane. E o persoană care are ceva mereu cu mine”, a spus Horațiu Moldovan, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Până în momentul de față, Horațiu Moldovan a jucat în 8 partide oficiale pentru echipa națională a României. În cadrul acestor meciuri, „tricolorii” lui Edi Iordănescu nu au fost învinși niciodată.

Daniel Niculae a reacţionat după ce s-a spus că Horaţiu Moldovan ar putea pleca de la Rapid

„(Cum îl ţineţi la Rapid?) Cătuşe şi legat de bară (n.r. a început să zâmbească). Horaţiu traversează o formă fantastică. El a sosit la Rapid când eram în ligile inferioare, a crescut cu echipa. Datorează foarte multe Rapidului şi a început şi el să dea foarte multe Rapidului.

În momentul acesta nu există nicio ofertă. Există discuţii, există interes din partea multor cluburi, multor agenţi, sunt telefoane, dar nu există ofertă pentru că nu suntem în perioada de mercato. Eu nu îmi doresc să plece în această iarnă, cred că şi el îşi doreşte să rămână până în vară.

Reclamă 4 / 0/3

Apără, o face foarte bine, se antrenează şi joacă într-un mediu extraordinar, toată lumea îl iubeşte şi îl sprijină. Ar fi foarte bine să plece din postura de titular la EURO 2024.

Din păcate există o clauză de reziliere. (Este de 800.000 de euro?) Este mai mare!”, a declarat Daniel Niculae, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și