Închide meniul

Israel – România 1-2. CALIFICARE! Ianis Hagi şi George Puşcaş au dus România la EURO 2024. Performanţă uriaşă!

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2023, 23:15 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 18:06

Reclamă
Israel – România 1-2. CALIFICARE! Ianis Hagi şi George Puşcaş au dus România la EURO 2024. Performanţă uriaşă!

Ianis Hagi şi Răzvan Marin, după golul de 2-1

Ianis Hagi a marcat în Irsael - România 1-2 / Profimediaimages

Israel – România, scor 1-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ianis Hagi şi George Puşcaş au marcat în victoria care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024. Performanţă magnifică pentru fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a urcat pe primul loc în Grupa I, iar tricolorii pot declanşa fiesta. Pot rămâne lideri în cazul în care nu pierd cu Elveţia, în meciul care va fi pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Clasamentul actualizat în Grupa I:

1. România – 19 puncte

2. Elveţia – 17 puncte

Reclamă

3. Israel – 12 puncte

4. Kosovo – 11 puncte

5. Belarus – 9 puncte

Reclamă 4 / 0/3

6. Andorra – 2 puncte

Israel – România 1-2 LIVE TEXT

Min. 90: Victorie! România s-a calificat la EURO 2024.

Min. 84: Valentin Mihăilă a primit caronaş roşu direct. A avut o intrare dură la decarul Israelului şi a fost trimis direct la cabine!

Min. 73: Ratare INCREDIBILĂ a României! Răzvan Marin a scăpat singur cu portarul advers, i-a pasat perfect lui Mihăilă, dar „eroul” cu Elveţia a trimis extrem de slab. Ratare monumentală!

Min. 63: GOOOLLL! Israel – România 1-2. Ianis Hagi a marcat cu un şut la colţul scurt!

Min. 59: Zahavi a executat o lovitură liberă de la 20 de metri. Mingea a trecut peste poartă.

Reclamă

Min. 53: Gloukh a luat o acţiune pe cont propriu şi a şutat la colţul lung. Din fericire pentru noi, mingea a trecut la un metru de poarta apărată de Moldovan.

Min. 51: Şut din voleu al lui Stanciu, dar nici acesta nu a fost cadrat.

Min. 48: Ce ocazie! Cursă de senzaţie a lui Raţiu, a pasat perfect în centrul careului, dar Stanciu nu a izbutit să înscrie. Căpitanul României a trimis peste transversală!

Min. 47: Şansă importantă pentru tricolori. Puşcaş a şutat in interiorul careului, portarul advers a reuşit să respingă.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză! La acest scor, naţionala României este calificată la EURO 2024.

Min. 38: Puşcaş a fost aproape să înscrie un gol fabulos. A primit o centrare perfectă şi a încercat să marcheze cu călcâiul. Portarul gazdelor a reuşit să intervină salvator.

Min. 32: Gloukh a scăpat în flancul stâng, a fost urmărit de Burcă, dar a reuşit să şuteze din unghi. Moldovan a intervenit şi a prins în doi timpi.

Min. 24: Ocazie rarisimă pentru România! Denis Drăguş a şutat din nou în bară. Mingea a ajuns la Ianis Hagi, care nu a prins spaţiul porţii şi a şutat mult peste transversală.

Min. 19: Încă o şansă pentru tricolori. Drăguş a primit mingea în marginea careului şi a încercat să îl surprindă iar pe Glazer. A trimis peste transversală!

Min. 12: O nouă ocazie uriaşă pentru România. Răzvan Marin şi-a încercat norocul de la mare distanţă, iar portarul Israelului a respins în lateral. Mingea a ajuns iar la Puşcaş, dar acesta era în unghi şi nu a putut finaliza, aşa cum a făcut-o la faza precedentă.

Min. 10: Israel – România 1-1! Senzaţie! Denis Drăguş a şutat senzaţional din afara careului, mingea a lovit vinclul porţii adverse, iar Puşcaş a fost pe fază şi a împins mingea în poartă.

Min. 6: Eroare uriaşă a lui Horaţiu Moldovan. Portarul României a pasat direct la un adversar. Acesta nu a profitat de „cadoul” primit şi am scăpat fără gol!

Min. 2: Israel – România 1-0! Uluitor. Tricolorii au primit gol după un corner. Zahavi a fost scăpat din marcaj şi a înscris cu uşurinţă din apropiere.

Min. 1: A început meciul care poate duce România la EURO 2024! Tricolorii au nevoie de o remiză pentru a se califica la turneul final.,

Update 21:40: Au fost intonate imnurile pe stadionul din Ungaria. Momente emoţionante pe teren.

Echipele de start:

ISRAEL: 18. Glazer – 2. Eli Dasa-cpt., 4. Miguel Victor, 3. Goldberg, 12. Revivo – 8. Dor Peretz, 6. Lavi, 15. Gloukh – 11. Khalaili, 7. Zahavi, 19. Turgeman. Selecționer: Alon Hazan

Rezerve: 1. Da. Peretz, 23. Jarafi – 5. Shlomo, 9. Baribo, 10. Safuri, 13. Gorno, 14. Kanichowsky, 16. Abo Fany, 17. Tinda, 20 A. Cohen, 21. D. Glazer, 22. Davidzada

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu-cpt. – 14. Hagi, 9. Pușcaș, 19. Drăguș. Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Niță, 16. Radu – 4. Rus, 6. M. Marin, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 13. Mihăilă, 17. Fl. Coman, 20. Olaru, 21. Moruțan, 22. Mogoș, 23. Dumitrescu

Update 20:30: Avem echipa de start a României. Aşa cum as.ro a anunţat, Puşcaş e titular!

Update 19:30: Este deja un număr impresionant de forţe de ordine pe stadion.

Update 19:25: Alex Bourceanu a avut un discurs manifest prin care cere calificarea la EURO 2024: „Este momentul să construim idoli din fotbalişti!”

Update 19:05: Imaginea care ne dă fiori înaintea meciului cu Israel! Vezi AICI ce a apărut pe tabelă cu 3 ore înaintea partidei.

Update 16:40: Marea surpriză pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel – România! George Puşcaş nu a mai înscris din martie, dar va fi titular. Detalii AICI

Update 16:00: Mesajul fabulos al lui Gabi Balint pentru „tricolori” înainte de meciul care ne poate duce la EURO!

Update 15:25: Echipa pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel – România, meciul crucial pentru calificarea la EURO 2024

Update 15:10: S-a retras supărat de la națională, dar le ține pumnii „tricolorilor”! Ce mesaj le-a transmis.

Update 14:50: Marcel Răducanu, avertisment pentru „tricolori” înainte de Israel – România: „Câștigăm numai dacă jucăm peste posibilitățile noastre”

Update 14:30: Sfatul unui fost „tricolor” pentru Edi Iordănescu: „Eu aşa aş aborda meciul”

Update 13:30: Dorin Goian prevede o mare performanță a tricolorilor: „Ne vom califica de pe primul loc”

Update 12:30: Horaţiu Moldovan a fost ales de Edi Iordănescu pentru postul de portar titular cu Israel. Goalkeeper-ul Rapidului a câştigat lupta cu Ionuţ Radu şi va încerca să închidă poarta la meciul care ne poate duce la EURO 2024.

Update 10:20: Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale! Pe cine mizează fostul internațional.

Update 10.00: Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu! Selecționerul echipei naționale a renunțat la 4 jucători pentru duelul din Ungaria, care poate duce prima reprezentativă la EURO 2024.

Update 9:10: Cosmin Contra i-a motivat pe jucătorii echipei naționale! Vezi aici mesajul superb transmis de fostul selecționer!

Update 08:00: Mihai Stoichiţă a mărturisit că a fost la biserică înainte de meciul care ne poate duce la EURO. “Am fost și eu săptămâna aceasta de două ori la biserică. Am fost luni și alaltăieri și m-am rugat, am aprins niște lumânări pentru jucători, pentru antrenori. Mi se pare că nu este un lucru rușinos să faci acest lucru. Credința face parte din educație și din conștiința poporului român, zic eu”, a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit fanatik.ro.

Update 23:40: Edi Iordănescu este un munte de optimism înaintea marelui meci cu Israel. „Am venit cu multă încredere și energie și suntem conștienți că trebuie să facem ultimul pas și să calificăm din nou România la un turneu final, după 8 ani”, a fost discursul selecţionerului României!

VEZI VIDEO DECLARAŢIILE LUI EDI IORDĂNESCU ÎNAINTEA MECIULUI CU ISRAEL

Ianis Hagi, decis să scrie istorie în tricoul României. Discurs superb înaintea meciului cu Israel

Update 23:30: Ianis Hagi a anunţat, în exclusivitate la AntenaSport, că tot ce contzează este să ajungă cu naţionala României la EURO 2024! „Pentru asta muncim”, a spus Ianis Hagi.

VEZI VIDEO DECLARAŢIILE LUI IANIS HAGI ÎNAINTEA MECIULUI CU ISRAEL

Update 23:20: Imagini de la antrenamentul oficial al naţionalei României. Foto şi video AICI.

Update 23:00: Florin Prunea, mesaj pentru fani înaintea duelului cu Israel! Detalii AICI.

Update 22:20: Selecţionerul Israelului pregăteşte numai puţin de 4 schimbări faţă de echipa din meciul cu Elveţia. Acesta a folosit o formulă probabilă la antrenamentul oficial: Omri Glazer – Ofir Davidzadeh, Shawn Goldberg, Miguel Vitor, Eli Desa – Neta Lavi, Dor Peretz, Oskar Gloch, Anan Halayili – Eran Zahavi, Dor Turgeman

Update 22:00: România e favorita specialiștilor la câștigarea meciului cu Israel. 

Update 20:30: Mesajul primit de Ianis Hagi de la tatăl său înainte de Israel – România

Update 19:40: Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel! Care este planul selecționerului

Update 19:10: Edi Iordănescu a dezvăluit că „tricolorii” sunt pregătiți pentru calificare!

Update 19:05: Radu Drăgușin e gata să scrie istorie pentru România! Ce a spus înaintea partidei cu Israel

Update 18:50: Mesajul lui Ianis Hagi, înainte de duelul cu Israel.

Update 17:20 Gică Popescu a transmis un mesaj deosebit de dur înaintea partidei cu Israel! Care este părerea fostului jucător al echipei naționale, despre șansele la calificare.

Update 16:30 Avertismentul lui Marius Șumudică, înaintea partidei din Ungaria! Ce a spus despre șansele la calificare ale elevilor lui Edi Iordănescu.

Update 14:00 Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România! Alon Hazan nu va putea conta pe Yehezkel, CohenSolomon, Abada și Aziza. Ultimii doi li s-au alăturat celor trei, care erau deja anunţaţi ca absenţi. Gil Cohen s-a accidentat la antrenament şi va lipsi o lună de pe teren.

Israel – România LIVE TEXT Scenariile de calificare

Misiunea echipei lui Edi Iordănescu a fost facilitată și de rezultatele înregistrate de Israel, în cele două restanțe. Înainte de meciurile cu Kosovo și Elveția, Israel era la 5 puncte distanță de tricolori, distanța fiind acum de patru puncte, după egalul obținut în partida cu Elveția.

Astfel, scenariile de calificare a României sunt clare. Primul, și cel mai simplu, este obținerea unui egal cu Israel. Atunci, meciul cu Elveția (21 noiembrie, 21:45, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY) va fi o luptă directă doar pentru stabilirea ocupantei primului loc în Grupa I, Israel terminând pe 3 și având și varianta play-off-ului din martie 2024.

În cazul în care pierdem meciul cu Israel, atunci vom avea nevoie de o victorie cu Elveția, pentru a fi siguri de calificare, în situația în care Israel va disputa ultimul meci contra Andorrei, în fața căreia va fi mare favorită.

Scenariul cel mai puțin probabil o aduce în discuție și pe Kosovo, care mai are șanse la calificarea la EURO 2024. Kosovarii au nevoie de victorii în meciurile cu Elveția (deplasare) și cu Belarus (acasă), dar și ca România să câștige partidele cu Israel și Elveția. În acest caz, România ar câștiga grupa, cu 22 de puncte, iar Kosovo ar termina la egalitate de puncte cu Elveția (16), având avantajul situației la meciurile directe, după 2-2 în tur.

Ce meciuri mai sunt de disputat în Grupa I

Clasamentul Grupei I

Prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii” dacă se califică la EURO 2024

Calificarea la EURO 2024 le va aduce jucătorilor care au evoluat în această campanie o primă importantă.

Jucătorii naţionalei vor încasa prime de 4 milioane de euro dacă se califică la turneul final. Această sumă va fi împărţită în funcţie de numărul de minute jucate de fiecare „tricolor”.

Această sumă reprezintă 40% din bonusul pe care Federaţia Română de Fotbal îl va încasa de la UEFA dacă România va merge la EURO 2024. Jucătorii cu cele mai multe minute vor primi circa 150.000 de euro.

Israel – România LIVE TEXT | Golgheterul Israelului, mesaj de luptă înaintea confruntării cu România

Golgheterul all-time al Israelului, Eran Zahavi, a transmis un mesaj de luptă înaintea confruntării cu România, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de 36 de ani așteaptă o victorie istorică împotriva tricolorilor. A oferit declarații extrem de puternice după remiza obținută in extremis cu Elveția, scor 1-1.

„În repriza a doua împotriva Elveției am văzut o echipă curajoasă care face pressing avansat și își creează ocazii. Ne-a dat un puternic impuls de încredere pentru duelul cu România. Am ajuns înaintea finalei de calificare

În Kosovo a fost un război în noroi, cu Elveția am ratat victoria, dar sâmbătă sper să iasă așa cum vreau, așa cum vrem toți. Sunt sigur că vom reuși. Vom încerca să le oferim compatrioților momente de fericire sâmbătă seară. Și vom încheia cu un succes în Andorra. Sunt mândru de echipa noastră!

Poate să se supere selecționerul, însă voiam să joc din primul minut și cu Elveția. Să batem România și să ne plimbăm în Andorra doar cu gândul să nu pierdem„, a declarat Eran Zahavi, la finalul meciului cu Elveția.

Lotul României pentru dubla cu Israel și Elveția

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și