Închide meniul

I-a intrat la inimă lui Gigi Becali: „E băiat bun, merge și la biserică”. Cine e noul favorit al patronului de la FCSB: „I-am botezat copilul”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 8:58

I-a intrat la inimă lui Gigi Becali: „E băiat bun, merge și la biserică. Cine e noul favorit al patronului de la FCSB: „I-am botezat copilul

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului

Florin Vulturar, favoritul lui Gigi Becali

Florin Vulturar l-a impresionat pe Gigi Becali. Asemeni celorlalți oameni lăudați de patronul lui FCSB, impresarul român este un om credincios. El este cel care i-a îndeplinit dorința lui Becali și i-a adus un fundaș de peste 1,90 metri, pe Stipe Vucur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar, noul favorit al lui Gigi Becali

Becali îl apreciază atât de mult pe Vulturar încât i-a botezat și copilul. Patronul lui FCSB a avut numaui cuvinte de laudă pentru impresarul său favorit.

„Vulturar mi l-a propus: <<Uite, nea Gigi, am un băiat>>. Lui Vulturar i-am botezat copilul. E un băiat bun, merge și la biserică.

I-am zis despre Vucur că dacă nu are peste 1,90 metri, nu discut! Îl iau pe un an pe Vucur, apoi îi fac două contracte: unul pe un an, apoi pe doi ani. Am 63 de ani, nu sunt încă ramolit, cum să dau la semnătură?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Florin Vulturar are sub aripă mai mulți jucători de la FCSB, printre care „perla” Moruțan, Andrei Miron, Adrian Șut sau Alexandru Buziuc.

Reclamă

În ultima vreme, Gigi Becali e în relații bune și cu vărul Giovanni. Firma acestuia de impresariat a intermediat transferul lui Dennis Man la Parma, care i-a adus patronului de la FCSB 11 milioane de euro.

Cine este Stipe Vucur, noul jucător de la FCSB

Stipe Vucur are 29 de ani şi a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă 2 ani. În cariera sa, austriacul a jucat la Hajduk Split, Erzgebirge Aue, FC Wacker, FC Lustenau sau Kaiserlauntern.

Stipe Vucur are 1,96 metri și a strâns 17 meciuri în liga secundă a Germaniei. În prezent, acesta este cotat la 250.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali are un nou favorit
  • I-a intrat la inimă patronului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și