Închide meniul

Ianis Hagi a creat isterie pe rețelele de socializare. „Vino la Galatasaray!” Postarea la care Florinel Coman a reacționat imediat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 22:49

Ianis Hagi a creat isterie pe rețelele de socializare. „Vino la Galatasaray! Postarea la care Florinel Coman a reacționat imediat

Profimediaimages

Ianis Hagi

Ianis Hagi a postat o fotografie dintr-o vacanță în Spania, la un parc de distracții. Fiul „Regelui” și-a etalat noul look, inspirat din frizura lui Kalvin Phillips, și i-a atras atenția lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi „a explodat” pe rețelele de socializare

„Perla” lui Gigi Becali a reacționat cu un emoticon prin care lasă impresia că îi place noul look al lui Ianis.

Florinel Coman i-a comentat lui Ianis Hagi
Instagram Ianis Hagi

Postarea lui Ianis Hagi a adunat peste 25 de mii de aprecieri în numai 2 ore. Majoritatea fanilor din secțiunea de comentarii i-au cerut acestuia să semneze cu Galatasaray.

Fanii îi cer lui Ianis Hagi să semneze cu Galatasaray
Instagram Ianis Hagi

Hagi Jr. are 311 mii de următoritori pe Instagram. Este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști români pe rețelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Reclamă

Ianis: „Îmi doresc să joc la Galatasaray!”

Fiul „Regelui” a spus în trecut că și-ar dori să joace pentru gigantul din Istanbul. Ianis se simte atașat de clubul unde tatăl său a scris istorie.

Îmi doresc (să ajung la Galata). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club”, a spus mijlocașul lui Rangers, la DigiSport, pe 24 mai.

Presa din Turcia spune că, în funcţie de rezultatul alegerilor pentru conducerea clubului, Ianis ar putea ajunge la Galatasaray. Conform jurnaliştilor turci, Galata i-ar fi pregătit tricoul cu numărul 10 fiului „Regelui”.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis şi-a făcut mândru tatăl

Gheorghe Hagi e mândru de nivelul de joc pe care l-a atins fiul său, care a devenit în premieră campion. „Regele” consideră că mijlocașul de 22 de ani a devenit un jucător de bază pentru Rangers.

„Sunt mândru, Ianis a avut un sezon excelent. Este unul dintre cei mai importanti și decisivi jucători de la Rangers. Normal că sunt mândru că a impresionat la doar 22 de ani și și-a câștigat respectul.
Ianis s-a adaptat foarte repede în Marea Britanie, a demonstrat asta pe teren, dar trebuie să se dezvolte în continuare pentru a atinge cel mai inalt nivel”, a declarat recent Gheorghe Hagi, potrivit The Scottish Sun.

 

 

 

Recomandări
  • Ianis Hagi, „rege” pe Instagram
  • Postarea care i-a atras atenția lui Florinel Coman

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și