Închide meniul

Ianis Hagi a trecut peste accidentare și e gata să facă show în Rangers – Malmo! Steven Gerrard, „în formă” înaintea debutului în Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 august 2021, 23:21

Ianis Hagi a trecut peste accidentare și e gata să facă show în Rangers – Malmo! Steven Gerrard, „în formă înaintea debutului în Champions League

Ianis Hagi, titular la Rangers

Profimediaimages

Ianis Hagi a fost lovit de ghinion în primul meci al sezonului, chiar după ce reușise să marcheze. Românul a ieșit accidentat în meciul cu Livingston, după ce Adam Lewis l-a faultat dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a trecut rapid peste accidentare

Deși Steven Gerrard și staff-ul lui Rangers s-au temut că „Prințul” va absenta o perioadă îndelungată de pe gazon, accidentarea lui Ianis nu a fost atât de gravă pe cât s-a crezut.

Hagi Jr. și-a revenit rapid și a făcut deplasarea în Suedia alături de lotul campioanei Scoției, potrivit The Scottish Sun. Meciul dintre Malmo și Rangers este programat marți, 3 august, de la ora 20:00.

Folosit ca extremă dreapta în partida cu Linvingston, Ianis a deschis scorul în minutul 8. Acesta a înscris cu o execuție din interiorul careului. James Tavernier a pasat decisiv la reuşita românului.

Alături de Hagi a urcat în avionul pentru Champions League și Borna Barisic, cel care s-a accidentat la Euro 2020 cu naționala Croației.

Reclamă

Steven Gerrard, show de zile mari înaintea debutului în Champions League

Gerrard s-a contrariat cu jurnaliștii suedezi înaintea meciului cu Malmo. Antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers a încercat să pară modest.

Dacă suntem favoriți? Ultima dată când am verificat, nu eram bookmaker, sunt antrenor de fotbal. Dacă vrei să te uiți la cote, găsești o grămadă de site-uri. E unul chiar pe tricoul meu (n.r. Unibet, sponsorul lui Rangers), uită-te acolo!”, a spus Steven Gerrard, la conferința de presă.

Dacă va trece de Malmo, Rangers va juca în play-off-ul pentru grupele Ligii împotriva câștigătoarei dublei dintre Olympiakos și Ludogoreț.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și