Închide meniul

Ianis Hagi, în centrul unei dileme uriașe la Rangers. Problema cu care se confruntă Steven Gerrard. „Va fi foarte dificil”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 iulie 2021, 17:38 / Actualizat: 13 iulie 2021, 19:59

Ianis Hagi, în centrul unei dileme uriașe la Rangers. Problema cu care se confruntă Steven Gerrard. „Va fi foarte dificil

Ianis Hagi, în centrul unei dileme la Rangers

Profimedia

Ianis Hagi va avea concurență și mai mare în sezonul viitor. Rangers a oficializat pe 5 iulie transferul mijlocașului John Lundstram de la Sheffield United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Steven Gerrard are nu mai puțin de 8 fotbaliști pe care poate să-i folosească în linia mediană. Suporterii se întreabă dacă antrenorul va putea să le împartă minutele încât să fie toți mulțumiți.

Ianis Hagi, în centrul unei dileme uriașe la Rangers

Cu toate că suporterii se așteaptă ca unul dinte mijlocași să părărească echipa, Noel Whelan este de altă părere. Fost jucător cu peste 200 de meciuri în Premier League, acesta l-a dat exemplu chiar pe Ianis Hagi.

„Singurul lucru pe care Gerrard l-a făcut în sezonul trecut a fost să-i păstreze pe toți fericiți. Are acea abilitate de a lucra cu omul, de fiecare dată când cineva ieșea din echipă, se întorcea în formă.

„A făcut-o cu Hagi, a ieșit și de fiecare dată când revenea reușea un gol sau un assist. Toată lumea luptă să prindă primul ’11’. Să nu uităm că Rangers seste în Liga Campionilor anul acesta, sezonul va fi foarte solicitant.

Reclamă

Să ai o echipă cu un lot atât de numeros sperie viața din adversari. Uități-vă la Man City și Chelsea. Vor să fie o echipe de succes și, atunci când au succes, toată lumea este fericită. Pentru asta te străduiești ca echipă de top, acea competiție, forță și profunzime„, a declarat Noel Whelan, potrivit Football Insider.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Sezon istoric pentru Rangers

Dacă Hagi a avut un sezon bun pe plan individual, totul a decurs perfect pe plan colectiv. Rangers are titlul acontat încă din luna martie.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Steven Gerrard a strâns un număr record de 102 puncte, cele mai multe din istoria clubului, și nu a pierdut niciun meci tot parcursul sezonului. 32 de victorii și 6 remize a fost bilanțul lui Rangers în această stagiune.

Ce salariu are Hagi la Rangers

Ianis Hagi câștigă 21.000 de lire sterline pe săptămână în campionatul Scoției, echivalentul a aproape 25.000 de euro, potrivit salarysport.com.  Este de departe cel mai mare contract din cariera lui Ianis Hagi. În ultimul sezon la Viitorul, „Prințul” avea un salariu de 9.000 de euro pe lună.

Acum, Hagi Jr. este unul dintre cel mai bine plătiți jucători români. „Prințul” ajunge la 97.000 de euro pe lună și 1,2 milioane pe an.

În rândul jucătorilor din Scoția, Hagi ocupă locul 9 în topul salariilor. Cel mai bine plătit este Mohamed Elyounoussi de la Celtic, cu 59.000 de lire sterline pe săptămână.

Comparativ cu colegii de la Rangers, fiul „Regelui” ocupă poziția a 4-a în topul salariilor din echipa lui Gerrard. Cel mai mult câștigă Alfredo Morelos, cu 33.000 de lire sterline pe săptămână.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și