Închide meniul

Iasmin Latovlevici şi Kehinde Fatai au semnat cu FC Argeş! Loviturile zilei în fotbalul românesc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2021, 14:11

Iasmin Latovlevici şi Kehinde Fatai au semnat cu FC Argeş! Loviturile zilei în fotbalul românesc

Iasmin Latovlevici şi Kehinde Fatai au semnat cu FC Argeş

fcarges.ro

„Bine ați venit, Kehinde Fatai și Iasmin Latovlevici! Atacantul Kehinde Fatai şi fundașul Iasmin Latovlevici sunt oficial de astăzi jucătorii clubului FC Argeș. Primul a semnat cu echipa noastră un contract până la finalul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, iar cel de-al doilea, o înțelegere valabilă pe două sezoane. La prezentarea celor doi nou-veniți au participat Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești și Jean Vlădoiu, managerul general al grupării din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii alb-violeți au așteptări mari de la cei doi jucători având în vedere experiența pe care aceștia o au. Conducătorii clubului FC Argeș sunt convinși că echipa pregătită de Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi este mult mai puternică prin venirea lui Fatai și Latovlevici.”, se arată în comunicatul postat de FC Argeș.

Iasmin Latovlevici şi Kehinde Fatai au semnat cu FC Argeş

Iasmin Latovlevici(35 ani) s-a despărţit de CFR Cluj, campioana României, înainte de finalul perioadei de mercato. Sosit la Cluj în octombrie 2020, Latovlevici a bifat 16 partide în tricoul „alb-vişiniu” şi a marcat un gol. Înainte de a semna cu ardelenii, Latovlevici a mai jucat la Kisvarda, Bursaspor, Galatasaray, Karabukspor, Genclerbirligi, FCSB, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa.

Fundaşul stânga are în palmares 4 campionate în România (3 cu FCSB, unul cu CFR Cluj), un campionat în Turcia, alături de Galatasaray, două Cupe ale României cu FCSB şi două Supercupe, una cu FCSB, cealaltă cu CFR Cluj.

Kehinde Fatai(31 ani) a venit în România acum 14 ani, la Farul Constanţa. În perioada 2010-2015, nigerianul a jucat în tricoul Astrei, echipă pentru care a marcat 41 de goluri în cele 114 meciuri jucate. Atacantul a mai evoluat la Club Brugge, Sparta Praga, Ufa şi Dinamo Minsk. La formaţiile la care a evoluat, Fatai a adunat 258 de meciuri şi a marcat 73 de goluri.

Reclamă

Vârful de culoare are în palmares Supercupa României, trofeu câştigat cu Astra Giurgiu, în sezonul 2014-2015 şi medalia de vicecampion al Cehiei, cu Sparta Praga, în sezonul 2015-2016. În cupele europene, Kehinde a strâns 35 de partide şi a marcat 10 goluri. Pentru Nigeria U20, Fatai a bifat 3 prezenţe şi a marcat 1 gol. Fotbalistul va avea drept de joc începând cu data de 1 octombrie, atunci când îi expiră suspendarea pentru dopaj.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și