Închide meniul

"Îl ţine lângă el pe războinicul care mi-a înjurat fata!" Mihai Stoica, o nouă replică pentru Gheorghe Mustaţă! Anunţ istoric: "Nu mai avem mult până să devenim noul Ajax"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 12:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Îl ţine lângă el pe războinicul care mi-a înjurat fata!" Mihai Stoica, o nouă replică pentru Gheorghe Mustaţă! Anunţ istoric: "Nu mai avem mult până să devenim noul Ajax"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica, anunţ istoric pentru fanii FCSB

MM Stoica şi Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, continuă războiul declaraţiilor după derby-ul cu Dinamo. Stoica îi transmite lui Mustaţă că nu va lua în considerare cererea de a demisiona. Mai mult, MM Stoica susţine că FCSB va deveni noul Ajax. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu intenționez și nu voi intenționa să iau în serios sugestiile celor care s-au gândit să iasă din anonimat invitându-mă să demisionez. Chiar dacă activitatea mea în cadrul clubului se va limita la propuneri (antrenori, jucători) și – mai ales – cooptarea în lot a tinerilor din academie. Plus organizarea activității cotidiene. Patronul mi-a oferit oportunitatea de a lucra cu oamenii pe care i-am ales și pentru care sunt responsabil. 

Chiar e un proiect care mi-a redat motivația de a funcționa după 29 ani în acest job și după o perioadă delicată, fiindcă e prima dată când am ocazia de a colabora cu academia proprie, ceea ce mi-am dorit mereu. Mai ales că e vorba de o structură foarte bine organizată, care a început să producă mai devreme decât anticipam. Nu mai avem mult până să devenim noul Ajax.

Mustață m-a atacat pentru că nu-i răspund la telefon. Nu-i răspund la telefon pentru că-l ține lângă el pe războinicul care mi-a înjurat fata”, a scris MM Stoica pe contul său de Facebook.

Liderul ultraşilor FCSB, un nou mesaj ameninţător

Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al celor de la FCSB, a lansat un nou avertisment pentru cei de la echipă.

Reclamă

Noi voiam eventul, Cupa și campionatul. Suntem furioși după ce s-a întâmplat cu Dinamo. Nu vrem să facem atmosfera urâtă la echipă, să creăm o presiune pe jucători, presa să mediatizeze și să spună că suporterii, galeria, toți au tăbărât pe club. Nu vreau chestia asta. Faptul că s-a ajuns la chestia asta cu demisia, că suporterii nu mai pot, e cauzat de înfrângerea cu Dinamo. E normal să protejezi jucătorii, dar nu la meciul cu Dinamo!

Ne-am făcut datoria de suporteri, am transmis ce am avut de transmis. Nu vrem să se spună că din cauza noastră s-a întâmplat nu știu ce, că din cauză că am pus presiune s-a întâmplat să pierdem. Să-i ferească Dumnezeu să nu luăm campionatul! Voi merge direct la bază și acolo ma plantez cu suporterii și aia e, nu voi face presiune mediatică",a spus Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și