Închide meniul

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Gigi Becali: „E mai comod să antreneze din sufragerie!”

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 11:11

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Gigi Becali: E mai comod să antreneze din sufragerie!”

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, într-un studio de televiziune / Instagram

  • Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Gigi Becali
  • „E mai comod să antreneze din sufragerie!”

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Gigi Becali. Fostul mare internațional l-a taxat din nou pe patronul de la FCSB pentru modul în care se implică la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai este de mult un secret faptul că Gigi Becali alege echipa de start și schimbările la FCSB, iar Ilie Dumitrescu a ținut să-l ironizeze încă o dată din acest motiv.

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Gigi Becali: „E mai comod să antreneze din sufragerie!”

„E foarte adevărat că la progresul în materie de știința fotbalului, a progresat foarte mult Gigi Becali, a evoluat. Are reacție, știe când să schimbe, cum să schimbe, cu cine. Acum nu mai are problema asta înainte de meci, să sune antrenorul.

Reclamă

Acum nu mai are. Acum spune de la începutul săptămânii. Le spune de luni, după ce s-a terminat meciul din campionat, care e strategia ca să-și facă și ei pregătirea (n.r. – staff-ul tehnic).

Am stat de vorbă cu anumiți jucători, într-o perioadă în care erau anumiți antrenori care se ocupau de FCSB și mi-au zis că-și dădeau seama de luni sau de marți că nu intră în planurile antrenorului.

Reclamă

Până la urmă, trebuie să ai arta asta de a gestiona relația cu Gigi. Pentru că, uite, el, de mult cochetează cu antrenoratul. O făcea din lojă și încet-încet s-a ajuns să fie mai comod de la el din sufragerie. În lojă îl mai deranjau ăia pe acolo”, a declarat, râzând, Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB: „Există un cumul de experiență!”

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB! Fostul patron al Politehnicii Timișoara a vorbit despre faptul că finanțatorul FCSB-ului se implică excesiv la formația bucureșteană.

Marian Iancu susține că este de acord cu implicarea excesivă a lui Gigi Becali la FCSB. Ba mai mult, acesta a dezvăluit că, în perioada în care era patronul Politehnicii Timișoara, a avut tentația de a interveni și el peste antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar dacă este împotriva naturii, chiar dacă acest lucru scoate dintr-un loc firesc o tagmă, a unor tehnicieni, care vin din fotbal, care trăiesc din fotbal, totuși există și un cumul de experiență care la un moment dat se vede. Iar asta este motivația pe care el a găsit-o ca să își continue investiția, trebuie să recunoașteți lucrul ăsta.

Și, la un moment dat, am simțit-o și eu, nu m-am exprimat pentru că nu știu ce făceam dacă rămâneam vreo 20 de ani în fotbal, dar este tentația asta, te atrage competiția să intri în competiție și mai departe, să depășești limita ta administrativă și să te duci spre cea sportivă. Există, să spunem așa, toboganul ăsta, pe care poți să aluneci, și să te înscrii și în competiția sportivă, tu ca persoană”, a declarat Marian Iancu, pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu