Închide meniul

Marius Lăcătuș, enervat la culme de Gigi Becali când antrena FCSB: „Suna pe bancă! Le-am zis că sparg telefonul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2023, 8:22

Marius Lăcătuș, enervat la culme de Gigi Becali când antrena FCSB: „Suna pe bancă! Le-am zis că sparg telefonul!

Marius Lăcătuș a antrenat FCSB în 3 perioade

Marius Lăcătuș a antrenat FCSB în 3 perioade / Hepta

  • Marius Lăcătuș, enervat la culme de Gigi Becali când antrena FCSB
  • „Suna pe bancă! Le-am zis că sparg telefonul!”

Marius Lăcătuș a fost enervat la culme de Gigi Becali, pe vremea când antrena FCSB. Fostul mare atacant al Stelei și al naționalei României a pregătit echipa lui Becali în 3 perioade diferite. La mai bine de 12 ani de la ultima experiență la FCSB (la vremea respectivă, Steaua), „Fiara” a povestit experiența neplăcută pe care a trăit-o din cauza apelurilor și ordinelor date de Gigi Becali în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali își făcuse un obicei să-l sune pe Marius Lăcătuș în seara de dinantea partidelor, pentru a afla echipa de start. Jucătorul emblematic din Ghencea s-a conformat o perioadă, până când a ajuns la saturație.

Marius Lăcătuș, enervat la culme de Gigi Becali când antrena FCSB: „Suna pe bancă!”

Lăcătuș era extrem de deranjat de „strategia” pe care Gigi Becali o aplica la club. În timpul unui meci, când telefonul a sunat din nou pe bancă, „Fiara” a răbufnit:

Reclamă

„Atunci nu era chiar așa ‘priceput’ cum e acum. În perioada aia, aș minți să spun că nu suna. Suna cu o seară înainte de joc, avea ora lui, de regulă 11-12 noaptea: ‘Băi, cu cine joci mâine? Cine joacă fundași? Păi nu ar fi mai bine să joace ăla sau ăla?’

La ora aia, nu stăteam să-i explic. A fost o dată, a fost de două ori, de trei ori, de patru ori. După aia, la un moment dat, i-am zis: ‘Băi, Gigi, nu te supăra, dar nu-ți mai zic, mă, echipa’. ‘Păi de ce?’

Reclamă

Atunci era o emisiune dimineață, în ziua jocului și când îl întreba ‘Aveți idee cine joacă?’, zicea: ‘Păi cum să n-am idee? Joacă ăla, ăla, ăla’. Lumea ce zice, ce concluzie trage? Păi ce concluzie să tragă? Că tu ai făcut echipa, nu? Dacă tu ești așa hotărât la TV. Zic: ‘Nu ți-o mai spun, că o află și adversarul, deci mai bine nu ți-o spun’.

Marius Lăcătuș, dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali: „Venea în vestiar când era mai supărat”

Și e adevărat că, pe parcursul jocului, dacă nu-i convenea un jucător, suna pe bancă și zicea: ‘Să intre cutare în locul lui ăla’. Și o dată, de două ori, de trei ori. Le-am zis că le sparg telefonul. M-am enervat o dată și, la pauză, m-am luat de Mache. De regulă, el avea telefonul. (…)

La pauză? La mine, nu, eu nu aveam telefon. În vestiar, nu. Venea când era el mai supărat și când poate nu-i convenea un joc care a fost jucat cu o zi-două înainte.

Reclamă 4 / 0/3

În vestiar, după ce dădea cu pumnul în masă – vorba vine – adică se lua de noi, de jucători, de antrenori, pleca zâmbind: ‘Hai, bă, că am glumit, mi-am spus păsul, dar nu trebuie să băgați voi în seamă tot timpul ce zic eu, lucrurile negative’ . Și pleca zâmbind”, a povestit Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Marius Lăcătuș a antrenat echipa lui Gigi Becali în 3 perioade: octombrie 2007 – octombrie 2008, decembrie 2008 – mai 2009 și septembrie 2010 – mai 2011.

Dezvăluiri incredibile despre cum Mihai Stoica îi dă raportul din vestiar lui Gigi Becali

La rândul său, Valeriu Răchită, fostul fotbalist al FCSB-ului, a vorbit despre cum Mihai Stoica îi spiona, în trecut, pe jucătorii formației patronate de Gigi Becali.

Răchită susține că, în trecut, Mihai Stoica verifica telefoanele jucătorilor și îi dezvăluia lui Gigi Becali cu cine vorbesc aceștia.

„Am fost căpitan de echipă cu Bistrița, am dat primul gol, mă accidentez în minutul 88 fac întindere sau ruptură. Jucam cu Rapid, ne bate Rapidul. Am revenit peste vreo lună, meci acasă cu o echipă din Serbia, ceva de genul ăsta. Ne calificăm, bătusem în deplasare, facem egal acasă.

Când ajung acasă mă uit la televizor și îl văd pe Gigi: ‘Răchită a greșit o pasă’. ‘Ce zice Gigi?’, nu m-am dus la antrenament dimineață. Direct la Marriott. ‘Haide, domne, că am zis și eu la televizor’. Pe urmă am aflat. Meme ne luase telefoane de la o firmă. Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim.

Ne-a luat listingul și a văzut că eu, Florentin Dumitru… l-am sunat pe Piți. Îl sunam să știm cum jucăm. ‘Uite, domne, vorbești cu Piți, că nu știu ce, că nu știu cum’. Mă duc la antrenament și îmi zice Zenga: ‘Eu vreau să te bag, dar nu mă lasă’. Și îl vedeam pe Zenga că el are caracter.

Reclamă

Păi dacă mi-a zis mie în față că el vrea să mă bage și nu vrea Becali. Da, marele Zenga. Știi că portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”, a declarat Valeriu Răchită, pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”