Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2 | „Este mai frumos aşa, mai mult suspans!” Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a relansat lupta la titlu: „Cei de la CFR Cluj sunt favoriţi!” Ce l-a nemulţumit în derby

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2022, 22:53

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2 | „Este mai frumos aşa, mai mult suspans! Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a relansat lupta la titlu: „Cei de la CFR Cluj sunt favoriţi! Ce l-a nemulţumit în derby

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a reuşit o victorie fabuloasă în derby-ul cu CFR Cluj, iar FCSB poate profita şi să se poată apropia la 5 puncte înaintea derby-ului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de fericit pentru victoria cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2 | Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf

E greu, e a doua oară când am câştigat în ultima secundă. Eu cred că am făcut un meci bun. Suntem bucuroşi că am câştigat şi sper să continuăm pe acelaşi drum. Avem un meci greu cu Farul, mergem la Piteşte, ne aşteaptă o săptămână a Paştelui grea.

Nu a fost uşor, cei de la CFR Cluj au revenit şi au condus cu 2-1. E foarte greu să revii cu CFR Cluj de la 2-1. Toată lumea a intrat bine, ne-am dorit toate cele 3 puncte. Nu le reproșez, dar a fost foarte ușor, la primul gol trebuia să ne comportăm altfel, ca o echipă care închide rezultatul pe final de primă repriză. La golul doi tot o eroare colectivă. 

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dacă reușim să câștigăm următoarele două meciuri, nu va fi ușor, dar dacă reușim, urmează dubla cu cele două echipe din vârful clasamentului și putem spera la locul 2. E mai frumos așa campionatul, noi nu avem absolut nimic în mână, cei de la CFR au multe puncte avans„, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2.

Reclamă

Mihai Bordeianu, un car de nervi după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2

Mihai Bordeianu, autorul golului de 1-1, a fost un car de nervi după fluierul final. Fotbalistul campioanei a pus tunurile pe criticii ardelenilor şi le-a transmis un mesaj rivalilor de la FCSB.

„E păcat. Am avut avantaj, am revenit. Asta este. Ne aşteaptă un meci greu cu Steaua. Trebuie să câştigăm! CFR e criticată mereu, că nu joacă nimic. Toţi sunt fericiţi că CFR a pierdut şi au reintrat în joc. Când CFR nu ia goluri, e un joc urât. Când CFR ia goluri, ce se întâmplă? Găsim alibiuri. Trebuie să ne revenim. Dacă asculţi ce spun oamenii, nu faci nimic. Următoarea săptămână ne pregătim şi aratăm altfel. Care e problema?”, a răbufnit Mihai Bordeianu la final.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și