Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacție sinceră după retragerea lui Gabi Tamaș: „Eu cred că regretă”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 23:30

Reclamă
Ilie Dumitrescu, reacție sinceră după retragerea lui Gabi Tamaș: Eu cred că regretă”

Ilie Dumitrescu, reacție sinceră după retragerea lui Gabi Tamaș

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a oferit o reacție sinceră după retragerea lui Gabi Tamaș. Fostul internațional a vorbit despre cariera fundașului care și-a pus în decursul zilei de astăzi „ghetele în cui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș și-a anunțat, prin intermediul unei conferințe de presă, retragerea din fotbal, la vârsta de 39 de ani. Ultima aventură a acestuia a fost la Concordia Chiajna, care se află în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Ilie Dumitrescu, reacție sinceră după retragerea lui Gabi Tamaș. Ce a transmis fostul internațional

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că Tamaș regretă situațiile delicate din viața extra sportivă. Ilie Dumitrescu a menționat faptul că fostul fundaș a avut o carieră senzațională și că a fost un fotbalist foarte talentat, chiar dacă uneori a avut anumite ieșiri cel puțin controversate.

„Eu rămân cu imaginea frumoasă pe care ne-a oferit-o, cu meciurile foarte bune făcute la echipa națională, cu prezențele în campionatele importante din Europa.

Eu cred că regretă și el lucrurile din zona asta. Putea da mai mult pentru fotbal, chiar dacă a fost printre cei mai importanti fundași din ultima vreme și un talent imens.

Reclamă

Jucător special, rar, cu tehnică superioară, personalitate, progresie cu mingea la picior. Tot! Mie mi s-a părut unul dintre cei mai buni fundași centrali.

Eu cred că va regreta toate ieșirile din decor. Ajungi la maturitate și te gândești că puteai face mai mult. Ăsta vă fi regretul lui față de cum a gestionat totul. Când va fi antrenor, cred că le va da cele mai bune sfaturi elevilor, din experiență.

În momentul în care ești un jucător cu atitudine, n-ai cum să zici asta, că te doare în cot de ceilalți. Eu am vorbit cu oameni de la Voluntari și spuneau că vestiarul ăla e unul cu jucători disciplinați, educați, cuminți.

Reclamă 4 / 0/3

A venit Tamaș ca să-i scoată din zona aia și a scos echipa de la retrogradare. E un lider incontestabil. Mi se pare că încă n-a ajuns la maturitate, chiar dacă are o vârstă. Toate cuvintele pe care le-a spus la un moment dat vor fi conștientizate.

Va regreta toate ieșirile astea. Eu rămân cu imaginea frumoasă și cu talentul lui. Îmi doresc mult să mai avem jucători la nivelul lui Tamaș”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În cariera sa, jucătorul care s-a retras din activitate la vârsta de 39 de ani a evoluat pentru: FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari, Petrolul și Concordia Chiajna.

De-a lungul carierei a fost convocat e 67 de ori la prima reprezentativă a României. În tricoul „tricolor” a reușit să marcheze de 3 ori.

Florin Prunea nu îl condamnă pe Gabi Tamaș, după problemele din carieră

Fostul portar al echipei naționale a dezvăluit că și-ar fi dorit ca mai mulți fotbaliști să aibă profilul lui Gabi Tamaș, chiar dacă acesta a fost uneori în centrul anenției, din cauza incidentelor din viața extrasportivă.

Totuși, Florin Prunea a menționat faptul că l-a apreciat pe fostul fundaș pentru curajul acestuia, de a spune „lucrurilor pe nume”. Totodată, fostul internațional a dezvăluit că îi pare rău că Tamaș s-a retras din activitatea de fotbalist.

„Eu ca și conducător de club am preferat tot timpul genul acesta de jucător. Știi de ce? Îl chemam și îl trăgeam de mână. Știam unde îl doare pe acest jucător.

Reclamă

Nu sunt mulți jucător ca Gabi Tamaș. Aș fi preferat să am fotbaliști ca Gabi Tamaș, care să vină și să spună adevărul.

Aceasta ar fi fost problema (n.r. consumul de alcool) pe care încercam să o rezolv. Eu vorbesc de fotbalistul Gabi Tamaș și ce a spus el azi. A făcut o analiză cum nu a făcut-o niciun fotbalist.

Poate fotbaliști mai mari ca el nu au avut curajul să spună ce a spus Gabi în această seară. Îmi pare rău că se retrage. Eu cred că mai putea juca. Este un jucător care are peste 60 de meciuri la echipa națională, ceea ce puțini au reușit”, a spus Florin Prunea, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și