Închide meniul

Ilie Dumitrescu sare în ajutorul lui CSA Steaua. Câţi bani este dispus să vireze în conturile "militarilor". "Aş da pentru numele ăsta!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 17:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Ilie Dumitrescu sare în ajutorul lui CSA Steaua. Câţi bani este dispus să vireze în conturile "militarilor". "Aş da pentru numele ăsta!"

SportPictures / Stefan Constantin / Sport Picture via Hepta

Propunerea lui Ilie Dumitrescu pentru Florin Talpan

Suporterii echipei lui Ianis Hagi virează anual o anumită sumă de bani în conturile clubului. Abonaţii i-au asigurat bugetul lui Rangers în momente critice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Propunerea lui Ilie Dumitrescu pentru Florin Talpan și CSA Steaua 

CSA Steaua n-a avut audiențe mari la meciuri înainte ca accesul în tribune să fie oprit din cauza pandemiei. Ilie Dumitrescu crede că, dacă suporterii susțin cu adevărat echipa Armatei, aceștia ar trebui să fie prezenți în număr cât mai mare pe stadion.  

“Apropo de suporteri, de fani și de proiecte în general. De ce nu luăm proiectul lui Glasgow Rangers? Liga 4, se juca cu casa închisă. Se juca cu casa închisă! De ce să nu văd?! Gândiți-vă să aibă câte 10, 15, 20, 30 de mii de abonați care umpleau stadionul din Ghencea. 30.000 de mii de abonați la proiectul ăsta. Ei au fost 1.500 – 2.000, nici nu știu câți sunt", a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro. 

Glasgow Rangers a fost retrogradată, în 2012, în Liga a 4-a din Scoția din cauza problemelor financiare. Echipa de Ibrox s-a întors însă spectaculos pe prima scenă a fotbalului scoțian. În acest sezon, Rangers este aproape să cucerească primul titlu de la revenirea în Scottish Premiership.

Ilie Dumitrescu: "CSA Steaua poate să facă performanță"

Ilie Dumitrescu crede că CSA Steaua poate să aibă o ascensiune similiară ca Glasgow Rangers. În prezent, "militarii" sunt în Liga 3.

Reclamă

"O sută de dolari sau de euro pentru echipa ta, n-ai da? Adică n-ai face un efort pentru echipa ta? O sută de euro pe an?! Domne, dacă sunt zeci de mii, sute de mii de suporteri steliști, cu proiectul de la CSA…. De ce nu se implică în proiectul ăsta și să fie 50, 60, 100 de mii, să-i văd? Adică, cine trebuie să vină acolo să zică:

«Domnilor, haideți să facem abonamente!». Eu cred că echipa asta ar putea să facă performanță dacă fiecare fan ar susține acest proiect și această echipă. Aș da și eu o sută de euro, pe an! Pentru numele ăsta. Pentru Steaua, da!?", a mai spus Ilie Dumitrescu. 

Liga 3 va reveni în luna martie. Echipa antrenată de Daniel Oprița va începe returul chiar împotriva rivalilor de la FCSB 2. Noua achiziție, Nicușor Craiu, ar putea debuta împotriva echipei "satelit" deținute de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

După 10 etape scurse din sezon, cele două echipe ocupă primele două poziții din fruntea ierarhiei din Liga 3 seria 4. “Militarii” sunt lideri, cu 26 de puncte, la două lungimi în fața rivalilor.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și