Închide meniul

Ilie Dumitrescu, surprins că Dennis Man nu confirmă la Parma: "Trebuie să vorbească cineva cu el, să-i explice că acolo are un alt statut!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 15:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Ilie Dumitrescu, surprins că Dennis Man nu confirmă la Parma: "Trebuie să vorbească cineva cu el, să-i explice că acolo are un alt statut!"

profimediaimages

Dennis Man și Valentin Mihăilă, românii de la Parma

Parma a achitat peste 20 de milioane de euro pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Fostul atacant al Craiovei pare că și-a câstigat locul de titular în echipa lui D'Aversa. Pe de altă parte, Man nu a convins până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a analizat situația celor doi internaționali români de la Parma. Potrivit acestuia, Mihăilă este mai pregătit decât Man să ia startul în duelurile din Serie A. "Mister" așteaptă însă ca și fostul atacant de la FCSB să înceapă să dea randament.

Ilie Dumitrescu: "Lui Dennis Man trebuie să i se dea minute"

"La meciul cu Udinese se vedea o diferență de personalitate între Mihăilă și Man. Mihăilă intra în adversar, Man juca în lateral ca să nu greșească. Trebuie să vorbească cineva cu Man, să-i explice cineva că are un statut.

Nu-l băgau pe Man 15-20 minute dacă nu avea un nivel bun de pregătire, mai are nevoie de timp pentru adaptare", a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digi Sport.

Parma a condus cu 2-0 în ultimele două meciuri de Serie A, dar de fiecare dată s-a văzut egalată. Ilie Dumitrescu este sigur că defensiva este marea problemă a echipei lui Roberto D'Aversa.

Reclamă

"Problema la Parma nu este faza ofensivă, echipa a marcat destule goluri. Problema este pe partea defensivă, au pierdut puncte după două meciuri în care au condus cu 2-0", a adăugat Ilie Dumitrescu.

Parma are a doua cea mai fragilă defensivă din Serie A. Echipa lui D'Aversa a încasat 47 de goluri în 24 de etape. Cea mai slabă apărare din Italia e a ultimei clasate, Crotone.

Parma – Inter, meci vital pentru evitarea retrogradării

Parma va juca joi seară pe terenul liderului din Serie A, Inter. Grație evoluțiilor convingătoare, Valentin Mihăila este așteptat din nou titular.

Reclamă 4 / 0/3

8 meciuri a jucat până acum fostul jucător al Craiovei în Serie A. Dintre acestea, trei au fost ca titular. El n-a marcat până acum în Italia, dar a oferit un assist.

De cealaltă parte, Dennis Man a bifat cinci prezențe la Parma. De fiecare dată a fost rezervă şi a intrat pe parcurs. Fostul atacant de la FCSB n-a avut nicio realizare.

Parma are nevoie disperată de o victorie cu Inter. Echipa lui Man și Mihăilă este penultima în Serie A, la șase puncte de primul loc care asigură salvarea.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă pentru Dennis Man
  • Ce problemă a identificat "Mister" la Parma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid! Motivul pentru care giuleştenii au protestat vehement 21:59 VIDEOBraga – Vizela, în AntenaPLAY (22:30). Moreirense – Gil Vicente 1-1 și Boavista – Estrela 0-1! Spectacol în Portugalia 21:45 LIVE TEXTFCSB – Rapid 2-2! Intrat la pauză, Alex Băluţă a restabilit egalitatea. Nebunie pe Arena Naţională! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională Vezi toate știrile
Citește și