Închide meniul

Ilie Năstase, poziție fermă în privința revenirii FCSB-ului pe „Ghencea”: „Terenurile sunt făcute din banii noștri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 19:26

Ilie Năstase, poziție fermă în privința revenirii FCSB-ului pe Ghencea”: Terenurile sunt făcute din banii noștri!”

Ilie Năstase crede că Sorana Cîrstea poate ajunge în Top 10 WTA

Ilie Năstase/As.ro

Ilie Năstase, fostul mare tenismen, are o poziție fermă în privința revenirii FCSB-ului pe „Ghencea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani, FCSB și-a disputat meciurile considerate acasă pe stadionul „Arena Națională”.

Ilie Năstase, poziție fermă în privința revenirii FCSB-ului pe „Ghencea”

Ilie Năstase este de partea FCSB-ului în războiul cu CSA Steaua pentru arena din „Ghencea”. Acesta atrage atenția la faptul că orice echipă poate evolua pe stadionul „Steaua”, deoarece este construit din bani publici.

„Normal ar fi ca orice echipă de fotbal, mai ales o echipă care a câștigat Cupa Campionilor, să joace unde vrea ea. Terenurile astea de sport sunt făcute din banii noștri. Sunt făcute pentru fotbal și să joace fotbal.

Oriunde, dacă omul plătește, clubul plătește cât costă să joci pe un stadion din România, trebuie să-l lași să joace”, a declarat Ilie Năstase.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat revenirea celor de la FCSB în „Ghencea”

Gigi Becali a anunţat că FCSB va face o cerere pentru a juca pe stadionul din „Ghencea”. Patronul roş-albaştrilor e de părere că echipa sa va putea juca pe noul stadion din „Ghencea”.

Vom face o cerere. Eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Numai că ei au cerut să aibă o Hotărâre de Guvern. Ei pot să închirieze, însă trebuie să aibă și o formulă de închiriere și trebuie să dea și o hotărâre de Guvern.

Am vorbit cu Hrebenciuc. Mi-a spus că Ciolacu se ține de cuvânt de toate pe care ni le-a promis și normal că o să putem să jucăm”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În luna decembrie a anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”. Iar, pe data de 11 ianuarie, președintele Klaus Iohannis a promulgat această lege.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și