Închide meniul

Gigi Becali a anunţat revenirea celor de la FCSB în Ghencea: „Sunt la curent cu asta! Am vorbit cu el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2023, 8:51

Reclamă
Gigi Becali a anunţat revenirea celor de la FCSB în Ghencea: „Sunt la curent cu asta! Am vorbit cu el!

Marcel Ciolacu a anunţat revenirea celor de la FCSB în Ghencea

Gigi Becali, la biserică/hepta

Gigi Becali a anunţat că FCSB va face o cerere pentru a juca pe stadionul din Ghencea. Patronul roş-albaştrilor e de părere că echipa sa va putea juca pe noul stadion din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali mai spune că are nevoie doar de o hotărâre de Guvern pentru a putea face cerere ca FCSB să poată juca în Ghencea.

Gigi Becali a anunţat revenirea celor de la FCSB în Ghencea

Vom face o cerere. Eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Numai că ei au cerut să aibă o Hotărâre de Guvern. Ei pot să închirieze, însă trebuie să aibă și o formulă de închiriere și trebuie să dea și o hotărâre de Guvern.

Am vorbit cu Hrebenciuc. Mi-a spus că Ciolacu se ține de cuvânt de toate pe care ni le-a promis și normal că o să putem să jucăm”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Veste uriașă pentru FCSB! Marcel Ciolacu a făcut anunțul așteptat de Gigi Becali

Marcel Ciolacu, veste uriașă pentru FCSB! Președintele PSD și al Camerei Deputaților a adoptat un amendament menit să faciliteze accesul la bazele sportive ale statului. Amendamentul adoptat, luni, de Marcel Ciolacu ar putea să o ajute pe FCSB să-și dispute partidele pe stadionul „Ghencea”.

Reclamă

Luni, pe lângă proiectul care prevede ca terenurile din curtea școlii să fie disponibile cetățenilor și în afara orelor de program ale elevilor, Marcel Ciolacu a adoptat un amendament care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat.

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. 

Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului. 

Reclamă 4 / 0/3

Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă. 

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și