Închide meniul

Ilie Poenaru, anunț despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui FCSB. „Sunt pe listă și mă bucură acest lucru!”. Cum crede că s-ar putea înțelege cu Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2022, 11:43

Ilie Poenaru, anunț despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui FCSB. „Sunt pe listă și mă bucură acest lucru!. Cum crede că s-ar putea înțelege cu Gigi Becali

Ilie Poenaru ar putea deveni antrenorul lui FCSB

Ilie Poenaru, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Poenaru a mai purtat negocieri și în trecut cu patronul roș-albaștrilor, dar nu s-a ajuns la un numitor comun. Șansele lui au crescut după ce a plecat de la Gaz Metan Mediaș și a devenit liber de contract. Tocmai a recunoscut că patru echipe sunt interesate să îi ofere un contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru ar putea deveni antrenorul lui FCSB

Am mai fost dorit al FCSB, dar deocamdată FCSB are antrenor. E într-o competiție, la fel ca alte cluburi cu care au fost tatonări. Nu ar fi fair-play să vorbesc. Patru cluburi m-au tatonat, iar două cluburi au fost mai insistente și au sunat de mai multe ori. Spui că se vorbește de mine la FCSB la nivel de conducere. Sunt pe listă… Asta doar mă poate bucura. Dar nu am discutat cu nimeni. Sunt pe lista mai multor cluburi.

Până la urmă, nici blindarea unui contract nu reprezintă o siguranță. Nu mai e nimic sigur în fotbalul de la noi. E vorba de altceva. Eu sunt alt gen. Îmi place să colaborez cu toți din club, cu patronul, președintele și managerul. Discut cu toți. Ascult părerea oricui, a patronului, a președintelui. Fiecare are viziunea lui„, a declarat Ilie Poenaru pentru gsp.ro.

Poenaru e sigur că, dacă ar ajunge la FCSB, ar reuși să-l convingă pe patron să nu se implice. Anunță că are pregătită tactica pentru a nu-i suna telefonul în timpul meciurilor.

Ilie Poenaru: „Cel mai bine e să mergi zi de zi și să discuți cu patronul”

Domnul Becali își dorește anumite lucruri. E normal să-și dorească, având în vedere cât cheltuiește. Am văzut reacția dumnealui după meciul cu Farul, referitor la anumiți jucători. Are dreptate. De ce? Îți spun cuvintele dânsului «Am plătit pe jucători, plătesc niște salarii foarte mari și aștept performanță». Sunt jucători în care dânsul crede. Important e vestiarul, important e grupul. Și jucătorii de la care aștepți să fie decisivi, depind de ceilalți.

Reclamă

Eu nu cred că niciun patron nu se implică în antrenamente. De aici pleacă totul. Cel mai bine e să mergi zi de zi și să discuți cu patronul, să ai discuții interminabile. Trebuie să argumentezi, să spui ce-ți dorești și cum vezi tu lucrurile și ce se întâmplă la antrenamente. Trebuie să-i ceri să te lase să-i arăți și să-i demonstrezi că ce-i spui tu și ce se întâmplă la antrenamente se va reflecta în teren. Dacă lucrurile astea se vor întâmpla la meci, sunt sigur că orice conducător va zice «Frate, omul știe ce trebuie să facă. Hai să-l lăsăm»„, a mai spus Poenaru.

Ilie Poenaru a antrenat în 106 meciuri din Liga 1 și are un procentaj de victorii de 27.4%. Marius Croitoru stă mult mai bine: 37.5% în 104 partide.

Ilie Poenaru a mai fost ofertat de Gigi Becali, ultima oară chiar după plecarea lui Edi Iordănescu. Mutarea nu s-a putut realiza pentru că tehnicianul antrenase deja două echipe, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, iar regulamentul nu permite trei echipe într-un an.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și