Închide meniul

Imaginea care îl încântă pe Becali! Florinel Coman se antrenează şi acasă, după ce a fost trimis în izolare

Antena Sport Publicat: 15 august 2020, 13:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Imaginea care îl încântă pe Becali! Florinel Coman se antrenează şi acasă, după ce a fost trimis în izolare

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman este una dintre perlele lui Gigi Becali

Gabriel Simion, Toma Niga, Alexandru Pantea şi Răzvan Udrea sunt jucătorii de la FCSB confirmaţi cu noul coronavirus. Imediat, Becali a decis ca toţi jucătorii să fie trimişi în izolare, pentru a nu risca un adevărat focar la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă se află acasă, Coman trage din greu ca să fie cel mai bun în sezonul viitor. "Perla" lui Gigi Becali se antrenează în casă pentru a fi în cea mai bună formă. "Mbappe" a postat imaginea pe reţelele de socializare, iar fanii l-au asaltat cu like-uri şi mesaje. 

Florinel Coman dorit de mai multe echipe

Giovanni susţine însă că Florinel Coman este dorit de mai multe echipe, dar toate sunt speriate de suma cerută de Gigi Becali pentru "perla" sa.

"Nu am absolut nimic concret. Doar l-am prezentat, multe cluburi l-ar vrea, dar nu oferă ce vrea Gigi!", a mai spus Giovanni Becali. 15 milioane de euro vrea Gigi Becali pentru Florinel Coman.

Reclamă

"Eu am declarat că pe jucător l-am prmovat peste tot. În Anglia, în Italia, în America, în Spania, peste tot.

L-am prezentat la echipe. Când o echipă a fost interesată, cea din America, a venit şi a discutat cu clubul şi nu s-au înţeles.

Când va fi un club sută la sută interesat şi ştie despre ce e vorba şi ce sumă doreşte Gigi, atunci vor sta de vorbă, până atunci, nimic. Singurele oferte au fost de la Sporting şi de la Orlando, atât", a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și