Închide meniul
VIDEO & FOTO

Imagini horror de pe stadionul celor de la UTA! Arena a fost inundată aproape complet. Prima reacție din partea clubului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2021, 21:27

Imagini horror de pe stadionul celor de la UTA! Arena a fost inundată aproape complet. Prima reacție din partea clubului

Inundație la stadionul celor de la UTA

Arena „Francisc Neuman”, casa celor de la UTA Arad, se află de ore bune sub apă. Vestiarele, sala de conferințe și sala de forță sunt complet inundate, din cauza ploilor torențiale din zonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini horror de pe stadionul celor de la UTA Arad

15 milioane de euro a costat stadionul celor de la UTA. Construcția arenei a durat nu mai puțin de 6 ani.

Nu este prima dată când stadionul „Francisc Neuman” se inundă. Arena a mai fost curprinsă de apă și înainte de primul meci oficial disputat acolo, anul trecut. Cauza inundațiilor dese ar fi proiectarea ineficientă a stadionului.

VIDEO AICI CU STADIONUL INUNDAT AL CELOR DE LA UTA

Reclamă

Am văzut și eu niște poze pe grupul nostru de la colegii mei, dar noi am fost în cantonament și azi am fost într-un program cu familia. Nu am fost la fața locului. Din câte am înțeles inundația e din cauza ploii. Nu pot să spun cine ar fi vinovat. Cred că trebuia să se țină cont de anumite reguli când s-a construit stadionul.

Nu știu cine nu le-a respectat, ori proiectantul, ori… Au mai fost de 2-3 ori inundații la stadion. La prima inundație s-a dat vina pe suporteri că au spălat scaunele cu 3-4 găleți de apă. Acum se dovedește că nu asta a fost problema. Noi de mult am atras atenția, că avem o mulțime de lucruri acolo. Avem mobilier, televizoare, sală de forță acolo, care pot ceda oricând”, a declarat Dorin Stana, team-managerul clubului UTA, pentru ProSport.

Arena Națională, inundată înainte de primul meci de la Euro 2020

Se pare că stadionele din România nu rezistă prea bine în fața ploii. Și Arena Națională a fost inundată, chiar înaintea primului meci de la Euro 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Austria trebuia să se pregătească pentru confruntarea cu Macedonia de Nord, însă ploaia torenţială din Capitală le-a anulat planurile vedetelor lui Franco Foda. Austriecii au anulat antrenamentul, după ce Naţional Arena a fost inundată.

Fotbaliştii nu s-au supărat după ce antrenamentul s-a anulat. Aceştia au făcut haz de necaz.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și