Închide meniul

Euro 2020 | Imagini apocaliptice pe Arena Naţională! Stadionul a fost inundat de potopul din Bucureşti. Austria şi-a anulat antrenamentul VIDEO

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 17:55

Euro 2020 | Imagini apocaliptice pe Arena Naţională! Stadionul a fost inundat de potopul din Bucureşti. Austria şi-a anulat antrenamentul VIDEO

Sursa: Twitter echipa naţională de fotbal a Austriei

Austria şi-a anulat antrenamentul

Imagini apocaliptice pe Arena Naţională. Cel mai mare stadion al ţării a fost inundat de potopul din Bucureşti, iar Austria şi-a anulat antrenamentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini apocaliptice pe Arena Naţională! Stadionul a fost inundat de potopul din Bucureşti

Austria trebuia să se pregătească pentru confruntarea cu Macedonia de Nord, însă ploaia torenţială din Capitală le-a anulat planurile vedetelor lui Franco Foda. Austriecii au anulat antrenamentul, după ce Naţional Arena a fost inundată.

Fotbaliştii nu s-au supărat după ce antrenamentul s-a anulat. Aceştia au făcut haz de necaz.

Reclamă
Citește și:

Euro 2020 | 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri la Arena Naţională pentru Macedonia de Nord – Austria

Jandarmeria Română a anunţat că pentru primul meci din cadrul Euro-2020 care se va disputa pe Arena Naţională, Austria – Macedonia de Nord, programat duminică, vor fi alocaţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri.

“Dispozitivul nostru va fi dimensionat în funcţie de fiecare eveniment în parte. Anticipez acum pentru primul eveniment, meciul din data de 13, vor fi alocaţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri care vor acţiona într-un sistem integrat. Dar fiecare eveniment va avea particularitatea sa şi vom dimensiona dispozitivul în funcţie de necesităţi”, a declarat Georgian Enache, repreznetant al Jandarmeriei Române, vineri, într-o conferinţă de presă.

Euro 2020 | Programul partidelor de la Euro de pe Arena Naţională

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Reclamă 4 / 0/3

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C.

Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și