Închide meniul
VIDEO

Campioni doar pe teren! Imagini șocante de la Arad. CFR Cluj a făcut haos în vestiarul celor de la UTA

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 19:22

Campioni doar pe teren! Imagini șocante de la Arad. CFR Cluj a făcut haos în vestiarul celor de la UTA

CFR Cluj a făcut haos la Arad

Captură Facebook "Bătrăna Doamnă"

  • Imagini șocante de la Arad
  • CFR Cluj a făcut haos în vestiarul celor de la UTA

Pagina de Facebook „Bătrâna Doamnă” a publicat un videoclip din vestiarul în care au stat duminică seară jucătorii lui Petrescu. Imaginile cu dezastrul lăsat în urmă de campioana României au devenit virale pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a făcut haos în vestiarul de la Arad

Jucătorii echipei antrenate de Dan Petrescu au sărbătorit cu pizza victoria cu 1-0 de la Arad, dar au uitat să străngă cutiile și resturile în urma lor. În plus, CFR-iștii au aruncat sticle de apă pe jos și au împrăștiat gunoaie pe podea, cât și pe mobilierul din vestiar.

Reclamă

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 împotriva celor de la UTA, dar campioana României a fost pusă la zid după meci. Echipa lui Dan Petrescu a avut o tactică ultra-defensivă și a ținut cu dinții de avantajul minim de pe tabelă, trăgând lamentabil de timp.

Dan Petrescu: „Nu ăsta a fost planul!”

CFR Cluj a suferit enorm în a doua repriză, când echipa arădeană a ratat mai multe ocazii monumentale. UTA a avut şi o bară în finalul partidei. Dan Petrescu a fost nemulţumit de maniera de joc a echipei sale din partea secundă.

Reclamă

„Nu ăsta a fost planul (n.r.- să joace defensiv). Vrem să ajungem la poartă, trebuie să ne creem ocazii. Trebuie să jucăm altfel, să mai și atacăm. Dar, acum, când nu avem atacanți, facem ce putem. Trebuie să ajungem la poartă, să avem ocazii, nu-mi place așa! Dacă joci cu Sevilla poți arăta așa, dar altfel nu. Sper să jucăm și mai bine în atac după ce se vor întoarce atacanții, acum nu avem cu cine”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului de la Arad.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”