Închide meniul

„Îmi aduc aminte de Tătăruşanu!” Nicolae Dică i-a transmis mesaj lui Andrei Vlad, după ce „Messi al portarilor” a fost scos de Gigi Becali din prima echipă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2022, 18:58

„Îmi aduc aminte de Tătăruşanu! Nicolae Dică i-a transmis mesaj lui Andrei Vlad, după ce „Messi al portarilor a fost scos de Gigi Becali din prima echipă

Nicolae Dică i-a transmis un mesaj lui Andrei Vlad

FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB şi secund al lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a avut un mesaj pentru Andrei Vlad, portarul care a fost scos din prima echipă de Gigi Becali, după gafa monumentală din partea cu FC Argeş. Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a devenit rezerva de lux a lui Ştefan Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică în încurajează pe Andrei Vlad, căruia i-a transmis că au fost şi alţi portari care au greşit grav. Printre ei, Nicolae Dică l-a dat exemplu chiar pe Ciprian Tătăruşanu, actualul portar de la Milan.

Nicolae Dică, mesaj pentru Andrei Vlad

Important e ca el să treacă peste acest momente dificile şi să aibă caracter puternic, să treacă peste acest moment pentru că au mai fost cazuri de portari care la vârsta lui au greşit şi după au reuşit să se impună. Îmi aduc aminte de Tătăruşanu care şi el când a venit la Steaua în perioada respectivă, era tănâr, a făcut greşeli, dar cu multă muncă a reuşit să treacă peste şi a ajuns la un nivel foarte ridicat”, a spus Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Bogdan Lobonţ îl linişteşte pe Andrei Vlad: „Toţi gafăm! Ce, eu n-am gafat?”

Andrei Vlad (22 ani) a primit un sfat preţios de la Bogdan Lobonţ, după ce după ce Gigi Becali nu i-a mai acordat nicio şansă la FCSB. Selecţionerul României U20 i-a transmis tânărului goalkeeper că trebuie să se antreneze cât mai bine pentru a redeveni om de bază la gruparea roş-albastră.

ogdan Lobonţ îl linişteşte pe Andrei Vlad, care nu a fost convocat nici la echipa naţională. Selecţionerul României U20 i-a transmis că trebuie să muncească tot mai mult pentru a avea din nou şanse.

Reclamă

„Toţi gafăm, ce, eu n-am gafat? La portari se vede mai mult. Dar gafă nu se numeşte şi când un atacant, cu poarta goală, de la 2-3 metri, o dă peste poartă? Greşeli facem toţi… Ce sfat i-aş da lui Andrei Vlad? să muncească în continuare. Munca te răsplăteşte tot timpul”, a transmis Bogdan Lobonţ.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și