Închide meniul

"Îmi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau în altă parte!" Gică Popescu a dat indicii despre planurile lui Hagi

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 18:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Îmi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau în altă parte!" Gică Popescu a dat indicii despre planurile lui Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi

  • Gică Popescu a vorbit despre viitorul lui Hagi
  • Unde ar putea antrena Gică Hagi

Pe 5 februarie, chiar de ziua lui, Hagi a aflat că este pe lista scurtă a celor de la Olympique Marseille. Gică Popescu admite că patronul Viitorului poate ajunge în Franţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Eurosport, românul este pe lista scurtă de posibili înlocuitori ai lui Andres Villas-Boas la Marseille. 

Villas-Boas a plecat cu scandal de pe Stade Velodrome. Portughezul și-a dat demisia în timpul unei conferințe de presă, fiind nemulțumit că conducerea l-a adus împrumut pe Oliver Ntcham, de la Celtic, fără acordul său. Și Maurizio Sarri se afla pe lista lui Marseille, dar italianul nu-și dorește să prea o echipă când sezonul este în plină desfășurare. 

Reclamă

"Gică e în vacanţă, e alături de noi, de echipă cu sfaturi când i se cer, însă e în vacanţă. Îi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau oriunde altundeva pentru că are capacitatea să antreneze la cel mai înalt nivel', a spus Gică Popescu, conform Telekomsport.

Reacţia lui Gică Popescu, după Viitorul – Voluntari 0-1

Gică Popescu a vorbit şi despre meciul pe care Viitorul l-a pierdut cu Voluntari, scor 0-1. Preşedintele Viitorului admnite faptul că echipa se află în criză. 

Reclamă

"Din păcate nu reuşim să ieşim din pasa proastă în care am intrat odată cu rezultatele acelea de egalitate, cu Sepsi, după la CFR.

Impresia mea e că băieţii şi-au pierdut din încredere. Le-am spus să ridice capul pentru că noi am intrat în această situaţie neplăcută, tot noi trebuie să o scoatem. Avem foarte mulţi jucători cu experienţă, foarte mulţi titulari în echipa naţională U21, calificată la Campionatul European. Nu putem să fim în situaţia în care suntem acum", a mai spus Gică Popescu, conform sursei citate. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România