Închide meniul

Impresarul de „casă” al FCSB i-a găsit atacant lui Gigi Becali: „Are 16 goluri marcate în ultimul sezon”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 21:00

Impresarul de „casă al FCSB i-a găsit atacant lui Gigi Becali: „Are 16 goluri marcate în ultimul sezon

Hepta

Gigi Beclai poate aduce în scurt timp şi un atacant la FCSB

Florin Vulturar a anunţat că i-a găsit atacant lui Gigi Becali. Impresarul de „casă” al celor de la FCSB nu i-a dezvăluit identitatea, însă a spus că acesta a marcat 16 goluri în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar are o relaţie strânsă cu Gigi Becali. Patronul FCSB este cel care i-a botezat copilul. Florin Vulturar a adus deja doi jucători în această vară la FCSB: pe Alexandru Creţu şi Stipe Vucur.

Florin Vulturar a anunţat că i-a găsit atacant lui Gigi Becali

Chiar acuma am urmărit un atacant interesant, vom vedea. Nu pot să vă spun mai multe. Are 16 goluri marcate în ultimul sezon, veți afla în zilele viitoare dacă se face.

Am avut o relație cât se poate de corectă cu dânsul, n-am încercat niciodată să aduc jucători la număr, am urmărit foarte mult, nu te poți păcăli chiar foarte tare, sunt o grămădă de site-uri. Am o relație foarte bună, cu nașu să zic așa, că mi-a botezat copilul”, a declarat Florin Vulturar la Digisport.

Florin Vulturar, noul favorit al lui Gigi Becali

Becali îl apreciază atât de mult pe Vulturar încât i-a botezat și copilul. Patronul lui FCSB a avut numaui cuvinte de laudă pentru impresarul său favorit.

Reclamă

I-am zis despre Vucur că dacă nu are peste 1,90 metri, nu discut! Îl iau pe un an pe Vucur, apoi îi fac două contracte: unul pe un an, apoi pe doi ani. Am 63 de ani, nu sunt încă ramolit, cum să dau la semnătură?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

În ultima vreme, Gigi Becali e în relații bune și cu vărul Giovanni. Firma acestuia de impresariat a intermediat transferul lui Dennis Man la Parma, care i-a adus patronului de la FCSB 11 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și